lauantai 11. heinäkuuta 2015

Zao meikkejä Turusta!

Ihana kosmetologini Julija ( Grouponista löytyy hyviä tarjouksia hänen ihaniin hoitoihinsa!) otti ilokseni hoitolaansa myyntiin Zao- meikit. Nämä meikit ovat 100% luonnollista alkuperää ja ehkä hienoin ominaisuus on se, että niihin on mahdollisuus ostaa täyttöpakkauksia!  Ammattilaismeikkisarja on perustettu vuonna 2012 ja on nyt myös kuluttajien käytössä. Söpöjen bambusta tehtyjen pakettiensa ( joiden mukana tulee söpöt kankaiset pussukat) ja loistavan pigmenttisyytensä vuoksi ihastuin ensikokeilun jälkeen ja ostin itselleni useamman tuotteen. Leukaperissäni viihtyvälle näppyrykelmälle tuotteiden mikronisoitu hopeajauhe ei lupaa hyvää antibakteeristen ja antiseptisten ominaisuuksiensa vuoksi. Tuotteet ovat talkkivapaita, eikä niissä ole parabeeneja, fenoksietanolia, mineraaliöljyjä, parafiinia, polysorbaattia, EDTA:ta, BHT:ta tai BHA:ta. Eläinkokeettomuus sekä Cruelty free ja Ecocert sertifiointi vakuuttavat.

Pääsin heti viikonloppuna "leikkimään" upouusien tuotteiden kanssa ja minulle valittiin tuotteet meikkiäni varten. Meikkien levitys oli pääosin omalla vastuullani, mutta onneksi hifistely tapahtui ammattilaisen toimesta. Ja taas tuli huomattua, että ammattilaiset vievät meikin ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Otos meikkiini pääasiaallisesti käytetyistä tuotteista.

Pohjatuotteina (kellon mukaan klo 12:sta alk)
- Blush 321
- Light touch complexion 721 pinky silmänalusille I-H-A-N-A!
- Concealer stick 491 näppyjä varten
- Mineral cooked powder 346 koko kasvoille
- Mineral cooked powder 344 varjostuksiin
- Mineral cooked powder 341 kasvoille heleyttä tuomaan

                                         

Puuterit, aurinkopuuterit ja poskipunast ovat talkittomia ja sisältävät bambujauhetta, joka toimii kollageenin stimulaattorina pehmentäen ihoa. (Esite)

                                         
Luomiväreinä ( kellon mukaan klo 12:sta alk)
- Matt eye shadow 204 koko luomelle pohjustuksena
- Pearly eye shadow 115 silmän ulkonurkassa
- Pearly eye shadow 107 alaluomella rajauksena
-  Pearly eye shadow 113 keskellä ylä - ja alaluomea sekä mm. poskipäillä hohdetta tuomaan 
- Pearly eye shadow 101 silmän sisänurkkaan (ja kulmaluulle?)


Eye shadow on talkiton luomiväri, jossa raaka-aineena mm. riisijauhetta. (Esite)

- Eye Liner 063 Pearly Plum ( yllättävän ihana!) (oikea)
- Structuring mascara 080 black (ylin)

Huulilla vasemmalta alk.
- 610 kynä
- Lip polish 032

Kulmilla joko kynä 602 tai 611Ihanaa hehkua! Ja minulle yllättävän kevyt meikki!


Laitoin useamman kuvan meikistäni, sillä olin niin tyytyväinen meikin hehkuun ja haluan jakaa sen kanssanne. Kuvat on otettu usempi tunti meikin teon jälkeen. Huulimeikkini oli ruokailun takia jo historiaa.
Ostin itselleni pohjan, poskipunan sekä huultenrajauskynän ja huulilakan. Myös persikankultainen luomiväri 113 tuli omakseni.
Puuteri ja poskipuna oli 25€ kieppeillä, huulilakka n. 19 € ja meikkikynä 11€. Luomiväri vajaa 18€.  Luomivärin täyttö olisi maksanut alle 9€.

Olen kokeillut meikkejä vasta muutaman kerran oston jälkeen, joten kirjoittelen myöhemmin kokemuksistani. Sen voin sanoa, että olen yllättynyt luomivärin pigmenttisyydestä sekä kestävyydestä luomillani, joille olen tottunut levittämään aina pohjustajaa. Kesällä Mineral cooked powder sävyssä 346 tuo ihanasti raikkautta sekä hehkua ilman paksua pohjaa. Mutta toki sarjassa on vielä erikseen puuterit, meikkipuuterit ja meikkivoiteetkin. Niitä en vielä kesähelteillä ajatellut kokeilla. :)

Jatkossa tulen kartuttamaan tätäkin kokoelmaani ainakin muutamalla luomivärillä, mineral cooked powderilla sekä jollain pohjalla. Myös meikkityyliini sävyltään kuulumaton lila eye liner kutkuttelee ostamaan erilaisuutensa vuoksi.

Onko sarja sinulle tuttu?

2 kommenttia:

 1. Hei! Jäin lukijaksesi ja minua kiinnostaa kovasti, mitä tulet kirjoittamana Zaosta. Tiedän sarjan, mutten omista siltä yhtään tuotetta. Sen ekologisuus ja eettisyys ovat sydäntäni lähellä, olisi kiva tietää, miten ne käytössä sitten toimivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kommentoit ja todella kiva saada sinut lukijaksi!
   Harmittavaisesti sairastelu verottaa meikkaamista, mutta voin sanoa näiden kokeilujen perusteella, että olen aikalailla rakastunut tähän 346 mineral cooked powderiin koko kasvoille. Pohjasta tulee hehkuva, mutta ei pakkeloitu. Suosittelen kyllä kokeilemaan, kirjoittelen aiheesta postauksen kun riittävä todistusaineisto on haalittu kokoon.. ;)

   Poista