tiistai 11. elokuuta 2015

Tähän tartun - Olivia Klein AcneOffWash

Kerroinkin jo aiemmin Vanhan Rauman pyörätuolivaltaus - postauksessani käyneeni siellä luomukaupassa. Törmäsin siellä itselleni uppo-outoon sarjaan nimeltä Olivia Klein, josta päädyin ostamaan itselleni nelisen tuotetta - meikkivoiteen, hoitavan hiussuihkeen, kasvonaamion sekä nykyään vahvasti arkeeni kuuluvan AcneOffWashin.

Olivia Klein- sarjasta oli liikkeessä mukaan otettavissa vain pieni lappu, joten infoa sarjasta olen yrittänyt kaivaa netistä. Yleensä tutustun uuteen sarjan mielelläni paperisten esitteiden kautta, jotka vielä tarvittaessa säilytän. Toki internetin ollessa lähes kaikilla on varmaankin turha painattaa suuria määriä esitteitä, joka pikaisen selauksen jälkeen on monelle vain roska.

AcneOffWash

Pienen opiskelun jälkeen voin kertoa, että tuotteet ovat 100%:sti kemikaalivapaita ja vain alkuperäisiä luonnosta peräisin olevia raaka-aineita käytetään näissä tehotiivisteissä. Tuotteet eivät siis ole vesipohjaisia tai vedellä laimennettuja. Tuotteiden valmistusmenetelmät ovat ekologisia ja käsityötä käytetään paljon. Pakkaukset ovat yksinkertaisia ja 100%:sti kierrätettäviä. Väri -, tuoksu -, ja säilöntäainevapaa. Reilukauppa ja luomuviljely mainitaan myös sivuilla. Ei eläinkokeita. Lähde

Näppylärykelmieni takia olin kovin kiinnostunut lupaavalta kuullostavan AcneOffWashin kokeilusta. Pelkäsin etukäteen tuotteen olevan liian kuivattava joka-aamuisessa käytössä, mutta pelkoni oli turha.  Kuten kuvasta näkyy on tuote pumppupullon yläosassa vaaleaa geeliä tummentuen pullon pohjaa kohti. Tällaista en ole koskaan ennen nähnyt. Yhdestä kahteen pumppausta riittää hyvin koko kasvoille. Tuoksu tuo mieleeni etäisesti lakritsin tai salmiakin, mutta ei ole häiritsevä. Iho jää puhtaaksi, mutta ei narskuvaksi tai kuivaksi. Vajaan kahden kuukauden jokapäiväisellä käytöllä olen saanut tuotetta käytettyä yllättävän vähän. Nettisivuilla 160ml:n pullon hinnaksi on ilmoitettu 24,20€.



Inci: +Lääke Aloe, +Hydrolysoitu vehnäproteiini, +Mustikkauute, +Kaurauute, +DMAE, +Glykolihappo [sokeriruoko], +Vaahterasiirappi, +Rooibos-teeuute, +B5 vitamiini, +Appelsiininkuoriuute, +Lääkehiili, +Glyseriini [soija], +Sitruunankuoriuute, +Karpalouute, Maissikuitu, Kookoksen rasvahapoista valmistettuja, kevyttä vaahtoavuutta muodostavia ja puhdistavia ominaisuuksia parantavia pinta-aktiiviaineita, Ksantaanikumi [sokeri], +E vitamiini, +Laventeliuute, +Kamomillauute, +TeaTree eteerinen öljy, +Vetyperoksidi, Rosmariiniuute, Fenoksietanoli, Sitruunahappo 
+ merkittu on bioaktiivinen aineosa
Luonnollisten raaka-aineiden pitoisuus 100 %
Luomusertifioitujen raaka-aineiden osuus 95 %  Lähde






Pullon etiketin ja nettisivujen lupaukset ovat vaikuttavia. Vedetön tuote, joka riittoisuudellaan riittää  n.500 käyttökertaan. Tuote on tasapainottava, puhdistava ja sopii kaikille ihotyypeille. Kevyesti kuoriva. Sisältää laventelia, kamomillaa ja lääkehiiltä. Incin ensimmäisenä on Aloe!
Sisältää DMAE yhdisteen, joka tukee solukalvoja ja auttaa ihon uusiutumisessa.

Olen iloinen, että olen löytänyt tämän sarjan. Kasvonaamiota olen myöskin kokeillut, siitä kokemuksia myöhemmin..

Onko tämä sarja sinulle tuttu? Millä peset kasvosi aamuisin? Kiinnitätkö huomiota tuotteiden riittoisuuteen?

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Sitä samaa sinne ja aurinkoista loppuviikkoa!:)

      Poista
  2. Tuo voisi olla tarpeellinen minunkin testata, naama täynnä finnejä ja läiskiä :( yök!Pesen naaman aamuin illoin puhdistusaineilla ja nyt rasvaan mutta ei tunnu tehoavan tähän naamaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kommentoit!
      Ongelmasi kuulostaa hyvin tutulle. Varsinkin sairastumiskierteeseen jouduttuani naama aloitti runsaan kukinnan. Joten tunnen tuskasi!
      Tämä puhdistusaine ei kuivata ja oman ymmärtämykseni mukaan on oikeasti hyväksi iholle. Voisitko kuvitella lisääväsi vielä öljyn iltarasvan alle? Itse olen nyt tajunnut, että liika ihon " kuivatus" pahentaa omaa tilannettani..

      Poista
  3. No eipä ole tuttu! Täytyy sanoa, että sisältö kuulostaa tosi tosi hyvältä, mutta tuo pullo on ihan kamalan näköinen! :D Vaikken mielestäni ole kovinkaan paljon estetiikan perään, niin tässä ilmeisesti kulkee mun raja. Tosin, jos tuote on tehokas ja toimiva, niin kyllä minä tuota ehdottomasti käyttäisin (aknea kun multa löytyy). Brändin arvot kulkevat myös käsi kädessä kanssani. Hintakin on tosi edullinen.

    Pesen yleensä aamuisin kasvot vain kasvovedellä. Nykyisen kasvoveteni loputtua olisi tarkoitus siirtyä käyttämään misellivettä ja puhdistaa sillä nassu. Ilta on sitten kunnon pesua varten. :) Tuotteiden riittoisuus on minulle tärkeää, se on kyllä yksi lähtökohta minulla, kun arvioin esimerkiksi omassa blogissani tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kommentoit oikein ajatuksella! :)
      Pullo on ulkonäöltään mielenkiintoinen - etiketin yksinkertaisuus voi olla ainakin joillekin plussaa, mutta pullon sakka on outoa. Ja kiehtovaa. :)Voisikohan tuotetta siirtää itse kauniimpaan pulloon, sillä sen verran hyvää se on?:) Hinta ajatellen pullon riittoisuutta on todella hyvä.
      Itse pyyhin kasvot aiemmin pelkällä kasvovedellä tai huuhtelin kylmällä vedellä. Nykyään en oikein osaa olla ilman tätä naamapesua. :)

      Poista
    2. Joo, se on ehkä enemmän se sakka, mikä tekee tuotteesta etäännyttävän. Tosi jännä, että etiketissä lukee, että "sopii kaikille ihotyypeille", vaikka kyseessä on aknelle suunnattu tuote.

      Eikö kaksi kertaa naaman pesu ole kuivattanut ihoa? Mä olen itse pyrkinyt vähentämään veden käyttöä ja lisännyt sen sijaan kukkaisvesien suihkuttelua kasvoille. ^^

      Poista
  4. Hyvä pointti, täytyy tarkkailla miten iho suhtautuu pesuihin ihan pidemmällä aikataululla. :) Nyt on ollut niin rikkinäisiä viikkoja, että tällä saippuoin hyvä kun pari kertaa viikossa. :)
    Iltaisin putsaan puhdistusmaidolla jos olen ollut ilman meikkiä ja jos taas on ollut meikkiä niin itse tehty öljypohjainen puhdistusvoi tai kaupan puhdistusöljy on käytössä ennen puhdistusmaitoa :)
    Mahdollista on, että talvella palaudun aamuisin kasvoveden käyttäjäksi ja iltaisin on vaan vedellä läträämistä. :)
    Itse olen koukussa aloe - ja ruusuvesien suihkutteluun. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kukkaisvedet. Tällä hetkellä Dabba-merkkiset ovat valloittaneet sydämeni. <3 Niistä tulen kirjoittamaan varmasti myös blogin puolella, ovat sen verran ihania.

      Poista
  5. Terveisiä Raumalta "sieltä luomukaupasta" eli Ruokapuoti Lumosta!

    Tuolla OK-sivuillakin on mainintaa asiasta, mutta laitellaan vinkkiä tulemaan nyt suoraan sinulle. Eli AcneOffWash -tuootteessa on lääkehiili painunut pohjaan ja hoitavat öljyt "kelluvat pinnassa".

    Läpinäkyvät pakkaukset ovat tässä suhteessä näppäriä eli eri ainesosien erottumisen eliminoimiseksi tuotteita kannattaa aina ennen jokaista käyttökertaa kevyesti ravistella :)

    Oikein mainiota syksyä!

    Terv. Lumon puotipuksut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kommentoit ja hyvä kun jaoit tietoa tuotteen oikeasta käytöstä. :) jatkossa yritän muistaa sekoittaa varsinkin hoitavien öljyjen vaikutuksen toivossa. :D
      Oikein kaunista syksyä koko Lumon väelle!:)

      Poista