lauantai 5. syyskuuta 2015

Minäkö askartelisin?;) Uudet leimasimet Etsystä!

Olen seuraillut monien lahjakkaiden bloggaajien tuotoksia ja päädyin tilaamaan Suvikukkasia-blogin innoittamana muutaman leimasimen kokeilemista varten. Koska halusin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla niin leimasimet sopivat niin paperien kuin kalenterin koristeluun ajatellen tulevaisuudessa (kop, kop!) tapahtuvaa töihin paluuta.

Löysin Kawaii Tokyo - nimisen kaupan Etsystä, joka oli täynnä ihania leimasimia, tarralappuja etc. Sanastoni tässäkin aiheessa jää hieman suppeaksi. :) Tilaukseni maksoi hieman yli 20€ sekä vajaa 7€:n postikulut. Postikulut olivat tässä kaupassa mielestäni hyvinkin edulliset verrattuna moneen muuhun kauppaan. Käsittääkseni postikuluista ei makseta tullia. Tulliselvityksen jouduin tekemään, mutta tullia ei tarvinnut lopulta maksaa.Paketin mukana tuli pieni käsinkirjoitettu tervehdys joka tuntuu aina kivalle! Huvittavaa tässä askartelutäpinöissäni on se, että muste ( vai mikä se nyt on...) vielä puuttuu... :D olen niin amatööri!

Osaatko askarrella? Mitä askartelet? Koristeletko kalenteriasi ja oletko ostanut tarvikkeita vain kalenteriasi varten?

8 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä! :) Etenkin tuo "todo" - lista tulisi tarpeeseen itsellenikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Signe kun kommentoit! Olenkin käynyt tsekkailemassa blogiasi uusien postausten toivossa.. :D
   Kivan näkösiä kyllä, vielä kun oppisi käyttämään. "To do"- vaikutti vähemmän pelottavalta lintuineen.. :)

   Poista
 2. Ei minun tule oikein askarreltua, vaikka se olisikin ihan kivaa kun alkuun pääsisi. Silloin harvoin kun sitä tekee, sen huomaa. Minustakin tuollainen paketin mukana tullut tervehdys on oikein kiva juttu, vieläpä käsinkirjoitettuna. Joskus on melkoisen tylsää, kun tulee vain tavara, eikä niin minkäänlaista viestiä, pelkkä lasku vain. Ei edes uudelle asiakkaalle mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kommentoit!
   Täytyy sanoa, että nytkun olen kokeillut askartelua esim kuntoutuksissa ( kankaalle painanta, kuppien koristelu(?) ja mehiläisvahakynttilöiden muodossa) olen yllättynyt siitä kuinka kivaa ja terapeuttista se on.
   Jep, tervehdys paketissa on aina kiva juttu ja taidan kyllä tilata tästä kaupasta uudelleen juuri senkin takia.

   Poista
 3. Täytyykin tutustua tuohon valikoimaan itsekin ❤️ Hyvää sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kommentoit ja hyvää alkanutta viikkoa!
   Suosittelen kokeilemaan tätä kauppaa. Postitus oli hieman hidasta, mutta mikä kiire tässä on, valmiissa maailmassa?;)

   Poista