lauantai 3. lokakuuta 2015

Zaon pohja ja huulimeikki - syksyn sävyin

Olen tapojeni orja. "Kunnon meikki" tarkoittaa minulle meikkivoidetta, peiteaineita, luomenpohjustajaa, puuteria, poskipunaa, varjostuksia, hohtoa, kasoittain luomivärejä, rajauksia, ripsivärejä, huulipunaa, kiiltoja ja kaikkea paljon sekä hartaasti. 

Tavoista ja tottumuksista on vaikea hairahtua, mutta onneksi olen sen nyt tehnyt! Rakkautta on nimittäin ilmassa, sillä Zaon pohja tarjoaa minulle nopean ja helpon meikkipohjan silloin kun less is more!;)


Ilman meikkiä, päivävoide on levitetty.


- Silmänalusille ja nenänpieliin molempia ihonvärisiä peiteaineita 
Wet'n wild Cover All concealer paletista
- Real Techniquesin Buffing brushilla koko kasvoille Zao:n 
Mineral cooked powder sävyssä 346Ja se tulos..

Kauniisti peittävä, kuulas pohja. 


Jään aika lailla sanattomaksi kun yritän kuvailla tulosta. Jos sanon hehkuva, niin mieleen voi tulla glitteri. Jos sanon peittävä, niin ajatukset voivat hairahtua pakkelin puolelle. Jos taas sanon luonnollinen, niin sekään ei ole ehkä oikein. Oih ja voih!


Ostin Zao:hon tutustuessani sarjan huultenrajauskynän sävyssä 610 sekä Lip polishin sävyssä 032. Lip polishin kerrotaan kosteuttavan huulia bambun juurista saatavan öljyn ansiosta.
Aluksi en tullut sinuiksi huulilakkaa muistuttavan koostumuksen kanssa, mutta onneksi minua neuvottiin - voin taputella väriä huulille sormella, jos haluan keveämmän tuloksen. Voin myös lisätä huulikiiltoa lakan päälle jos kaipaan enemmän kiiltoa. Toki eriväriset rajaukset tuovat myös eri vaikutelmaa.

Lip polish 032, huultenrajaus 610

Ompa kuva harmaa :/ onneksi lip polishin tuoma kiilto kuitenkin näkyy..


Meikkikuvien otto on kyllä hankalaa. Voin lohduttautua sillä, että bloggaaminen on osa itsekehittelemääni kuntoutusta. Kauniita meikkikuvia on netti pullollaan, suosittelen kuitenkin kokeilemaan sävyt aina omalle iholle oikean sävyn varmistamiseksi.(Kokeilin kuitenkin vielä kerran...) 🙊

Onko Zao tuttu merkki? Näkyykö syksy jo meikksävyissäsi? Ja mikä tärkeintä - osaatko kuvata meikkejäsi? ;) 

6 kommenttia:

 1. Zao onkin mulle ihan uusi tuttavuus ja täytyy tutustua merkkiin... Minulla kun on tämän ongelmaihoni takia lievästi sanottuna vaikeuksia löytää sopivia meikkejä :)

  Mun tekis älyttömästi mieli kuvata esim. silmämeikkejäni, mut kuvat ei ikinä onnistu! Silmät näyttää känniläiseltä, kaikki näpyt ja ihohuokoset oikein kirkuu ja itse meikki jää sivuosaan. Joskus olen onnistunut ottamaan hyviä kuvia kirkkaassa päivänvalossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!:)
   Suosittelen kyllä Zao:ta kokeilemaan, jos siihen on mahdollisuus. Sarjahan sisältää ionisoitua hopeajauhetta, joka on antimikrobiaalinen sekä antiseptinen ja samalla tuntuu kuitenkin kosteuttavan. Onko se mahdollista?!?
   Minkäs tyyppinen iho sulla on? Omani kun on pintakuiva ja välillä hyvinkin näppyläinen sekaiho, niin paklailu tuottaa joskus hankaluuksia.. Mutta ilmankaan ei osaa olla. ;)
   Voi vitsit, nyt odotan niitä känniläissilmämeikkikuvia! Eikös pääasia ole, että saa toteuttaa itseään ja eihän se bloggaaminen niin vakavaa ole. Joten meikkikuvia kehiin!:) Kiitos!

   Poista
 2. Zao on ihan uusi merkki minulle, meikkaan töihin yleensä vain ripsiväriä ja ehkä huulikiiltoa mutta sitten vapaa aikana on mukava panostaa vähän enemmän meikkiin.....en taitaisi osata kuvata meikkausta, kännykän kuvista tulee aina niin tummia ja ei sellaisia luonnollisen näköisiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) ja hei hyvää alkanutta viikkoa!
   Itsekään en ole Zao:ta kauaa tuntenut, mutta lyhyessä ajassa ihastuin. :) onkin varmaan mukavaa se, että jos arkena käyttää vähemmän meikkiä, niin vapaa-ajalla laittautuminen tuo ihan juhlan tuntua! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitokset! Aika lailla pientä sinun aarteihisi verrattuna!🙊

   Poista