perjantai 16. lokakuuta 2015

Nopeaa ja yksinkertaista meikkausta...

Jokaisella on varmaankin päiviä, jolloin aikaa tai energiaa ei riitä huolelliseen meikkaamiseen häivityksineen ja kikkailuineen. Minulla on ainakin. Ja varsinkin niinä päivinä kun on menoa niin kiire tahi väsymys painaa ja lepopäivinä koettu into meikkaamiseen ( jolloin en meikkaa)  on kuin unta vaan.

Minulla on muutama kikka joita käytän halutessani nopeaa tulosta, joka kuitenkin kertoo yrityksestä..:)

Valmisteluihin kuuluu mineraali- tai Zaon 346 puuterilla tehty pohja sekä ripaus poskipunaa ja kulmien huolittelu. Tähän yhdistän jonkun "kikkailuistani".

1. Värillinen ripsiväri on helppo tapa luoda katseeseen potkua. Tässä ripsiin on kerrostettu runsaasti sinistä Lancomen Hypnose- ripsiväriä. Olisipa pontta käyttää enemmänkin muun värisiä ripsivärejä kuin ainaista mustaa. Ja aika usein juuri ne muun väriset ripsivärit löytyy alepöydästäkin.

Ripsillä Lancomen Hypnose sinistä ripsiväriä.


2. Värillinen rajaus silmissä tuo heti pirteyttä kasvoihin. Minulla on minigrip pussiin kerättynä eri mineraalimeikkifirmojen luomivärinäytteitä.  Miksei myös tavallinenkin luomiväri kävisi? Ainakin Make up Storella on Mixing liquid ja Inglotilla Duraline nesteet joiden kanssa luomiväreistä, glittereistä ym saa tehtyä nestemäisen rajauksen. Itse käytin satunnaista mineraaliluomiväriä sekä veteen kastettua ohutta rajaussivellintä.



Vihreä rajaus mineraaliluomivärinäytteellä ja ihana pinkki muffinssipiponi.  

Ripsissä runsaasti ripsiväriä. 


3. Vahvat huulet varmastikin huomataan. ;) Nyt muodissa taitaa olla muuten hillitty meikki, mutta tummat huulet tuovat nostetta kaavoihin. Eli jos muuta ei kerkiä niin ihon värivirheet peittoon, mahdollisesti kulmat ja sitten punaat huulet oikein asenteella fiiliksesi mukaan.

Kuvassa yksi lempipunistani -
 paljon rakkautta sekä kolhuja saanut (myös katkennut) 
Benecosin Just red. 



Onko sinulla vinkkejä millä saat piristystä ilmeeseesi?:) 
   

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos kauniista kommentistasi! Tässä vallan häkeltyy! :)

      Poista
  2. Mun ilmeen klassinen piristäjä on huulipuna :) Jos olemus on nuupahtanut, niin kivan värinen huulipuna piristää sekä ulkoista olemusta että mieltä :) Vaikka sanotaankin, että meikkaaminen on pinnallista blaablaablaa :), niin mun mielestä se, että pelkällä huulipunalla voi saada fiiliksen virkistymään, on aika iso juttu!

    Mulla on niin onnettomat ripset ja kun on vielä miinussilmälasit, niin musta ripsari on ainoa, joka saa ripset näkyville... Olen kokeillut tummanruskeaa ja tummaa luumua ja ne oli vähän pettymyksiä. Oletin, että tulisi jotenkin erilainen ja värillisempi lopputulos, mutta ripset näytti siltä kuin olisin laittanut mustaa liian vähän. Sininen ripsarikin mulla on ja sitä käytän joskus, mutta sekään ei ole ihan mun juttu.

    Joskus meikkasin värikkäämmin, mutta nykyisin linjani on vissiin aika tylsä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanan pitkästä kommentistasi!:)
      Jäin miettimään sitä, onko meikkaaminen sitten pinnallista. Sehän on hyvin helppo ja oikeastaan aika halpa tapa tehdä itsensä onnelliseksi ja kertoa itselleen ( sekä muille) rakastavansa ja arvostavansa itseään. Joillekin se on meikkaaminen, toisille puurathanhoito jne. Varmastikin kuitenkin parempi vaihtoehto kuin päihteet tai lääkkeet.
      Värikäs huulipuna on kyllä hyvä tapa saada kasvoihin väriä. Oletko kokeillut laittaa värillistä ripsiväriä mustan ripsivärin päälle vain ripsien kärkeen?
      Onko muuten lapsen saanti vaikuttanut meikkaus- tai muuhun kosmetiikkarutiineihisi? Siitä olisi kiva lukea postaus!:)

      Poista
  3. Mulla on aikaa sitten jäänyt huulipuna pois, löytyy vain yksi huulikiilto. Voi johtua siitä kun mulla on iso suu ja isot huulet ja kun laitan punaa on koko naama pelkkää suuta :)
    Itselläni on nykyään niin luonnollinen meikki kun sambassa käytetään vahvoja värikkäitä meikkeijä niin sellainen värikäs arkimeikki jää kyllä pikku hiljaa kokonaan pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kommentoit!
      Moni varmaankin kadehtii sun huulia! :)
      Vai sä harrastat sambaa. On varmastikin elämäniloa kupliva laji. :)

      Poista
  4. Mä käytän aurinkopuuteria kesät talvet..arkimeikki noin 3 min. =D
    Puuterit huiskutan kasvoille ja ripsarit ripsiin, jos oikein räväytän saatan laittaa jopa sävytettyä huulirasvaa..heh..no, bilemeikissä meneekin sitten jo ehkä 10min, rajauksineen yms.. Aikoinaan kun olin vielä parturi-kampaajana niin silloin piti olla täydessä tällingissä päivästä toiseen ja olinkin, meni aina tunti aamuisin kun laitteli..nykyinen ammatti ei sitä vaadi, joten olen niin helpottunut asiasta..mutta ilman pientä ehostusta en kyllä lähde töihin..Hyvät vinkit annoit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja kehuistasi!:)
      Aurinkopuuteri onkin hyvä idea, kopioin tämän!:) töissä ollessani itse taas koin, että välillä oma lookki menee överiksi - kaikkea kun on liikaa, kun kaikki on niin ihanaa.. :)
      Kolmen minuutin meikki, siinäpä mulle haaste. :D

      Poista
  5. Kaunis sinä ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos niin kovin kauniista kommentistasi!:)
      aika ruma ankanpoikanen olo kyllä on, kun oon tänään sukkuloinu pyörätuolilla I love me- messuilla.. Siellä oli niin paljon kauniita ja tyylikkäitä ihmisiä. Niin, ja korkkareilla käveleviä. :)
      Onneksi juuri tänään sain näin kauniin kommentin.:)

      Poista
  6. Täällä yksi huulipunafriikki kommentoi, että huulipunalla se ilme piristyy kaikkein parhaiten. Minä punaan huuleni, vaikka olisin yksin kotona koko päivän. Se vaikuttaa mielialaan :).
    Vihreä silmänrajaus näyttää kivalta. Minä en harmikseni ole koskaan oikein oppinut silmämeikkejä käyttämään. Pelkällä ripsivärillä menen liian usein.
    Mukavaa, pirteää viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!:)
      Puhut asiaa, itsestään huolehtiminen kyllä parantaa mielialaa. Ja huulipunan laitto on hyvin helppoa! Täytyypä kokeilla ja katsoa mikä on tulos.
      Oikein kaunista viikkoa sinne!:)

      Poista