perjantai 12. joulukuuta 2014

Koukuttavat suihkeet!

Ostin netissä paljonkin kehutun George's Aloe Vera Aloe Spray Mister iHerbistä viime talvena vajaaseen viiden euron hintaan. Tuote lupaili sisältävän vain 100%: sta aina aktiivista distilloitua aloe veraa . Myöhemmin seuraani liittyi myös Heritage Products Rosewater Rose Petals reilulla viidellä eurolla.

Aloe Vera suihke on ollut ehdoton suosikki tuotteeni neutraalin tuoksunsa ja raikastavan ominaisuutensa vuoksi. Olen suihkinut tuotetta kasvoille kuumina kesäpäivinä tai hetken virkistystä etsiessä. Liian jauhoiselta näyttävä meikkipohja kadottaa jauhomaisuuden muutamalla kevyellä suihkauksella. Myös pintapuolinen hygienian hoito esimerkiksi sairaalaoloissa on ollut suhteellisen helppoa. Jo kuivahtaneet puhdistuslaput ovat saaneet lisävirtaa suihkeella ja moni tuote on tullut käytettyä loppuun pumppupullostaan, kun olen suihkinut aloe vera- suihketta pulloon ja saanut jämähtäneeseen tuotteeseen eloa.

Tavoitekävelykorkkarit kuvausalustana :D


Ruususuihke on ollut taas ylellisyyskäyttöä varten. Joka päivä kun ei ole ruusuilla tanssimista nähtykään, silloin avuksi rientää vienon ruusun tuoksun iholle jättävän suihke. Pikainen raikastus ennen poikaystävän tapaamista, hajuveden korvaus tai ihan myöskin kasvosuihkeena jne.

IHerbin sivuilla Aloe- suihkeen luvataan olevan sotkematta, käyvän auringonpolttamiin ja meikin alle. Tuotetta on valmistettu jo vuodesta 1979.
Ruusu- suihkeen käytöstä taas mainitaan aromaterapeuttisena tuotteena, hajuvetenä, hiusten huuhteluveteen tai kylpyveteen lisättynä tuotteena. Mielenkiintoinen kokeilu voisi olla lisätä muita aromaterapeuttisia öljyjä tähän tuotteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti