perjantai 12. joulukuuta 2014

Lähes pettämätön- Aloe deodorantti

Olen jo useamman vuoden miettinyt deodoranttien vaihtamista alumiinittomiin. Lisäpotkua sain aikeeseeni television alumiini aiheisesta dokumentista. Alumiinia ei voi suoraan yhdistää rintasyöpiin, mutta rintasyöpiä esiintyy eniten rinnan ulkoneljänneksissä. Dokumenttia katsoimme hiljaa äitini kanssa. Sukumme on rintasyöpäpainotteinen...

Oma ongelmani on se, että kainaloni tarvitsevat vahvaa pitoa, jotta en heti haiskahtaisi. Muutamaa luonnollisempaa vaihtoehtoa olen kokeillut, mutta hajuhaitat olivat merkittäviä lähitunteina levityksestä. Äitini peri nämäkin tuotteet.

Viimeisten parin vuoden aikana olen ollut koukussa Mitchumin deodorantteihin ihan niiden järkkymättömien pitojen vuoksi.

Päädyin kuitenkin kokeilemaan sairaslomani ratoksi Foreverin Aloe Vera deodoranttia. Tuote ei sisällä alumiinia. Pakkaus taitaa olla vanha ja kyseessä on ulkomailta hankittu tuote. Pito on ollut ihmeellisen hyvää. En ole suurempia rehkinyt, enkä tehon pettämistä ole vielä havainnut. Joiltakin nettisivuilta löysin tuotteen 9 € hintaan ja jos pito on hyvää kovemmassakin menossa, niin en näe syytä miksen voisi tähän vaihtaa. Jälleenmyyjiä varmaankin löytyy netistä. Tuotetta minulle myytäessä kerrottiin, että alkuun tuote voi olla tehoton ja hienhaju häiritsevää. Kun kainalot ovat puhdistuneet, niin hajuhaitta saadaan kuriin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti