torstai 18. joulukuuta 2014

Miltä jouluni tuoksuu ?

Jouluntuntu tuntuu olevan vuosi vuodelta kauempana. Tämä on nyt toinen jouluni kun olen sairaana. Jouluiset tunnelmat ovat rajoitettuja, mutta sitäkin tärkeämpäkin.

Joulu on ollut koko elämäni ainoa päivä, johon liittyy varmoja traditioita. Sen takia se on ollut myös rakkaimpia päiviä vuodesta, vaikka useimpina jouluina hammasta purren uhoan ensi joulun viettäväni töissä.. En ole toistaiseksi ollut. ;)

Tänä vuonna olen etsinyt suurimman osan joululahjoistani varastoistani sekä pääsin kerran ystävättäreni kanssa jouluostoksille. Olen kiitollinen siitä, että ystäväni teki sen mahdolliseksi. Päivä oli pitkään odotettu ja moneen kertaan jälkikäteen muisteltu. :D

Paketoinnissa käytetty kaikkea mahdollista...

Mutta siihen joulun tuoksuun... En ole kovin innostunut nestemäisistä käsisaippuoista. Suurin osahan on vettä ja muistona tuotteesta jää pumppupullo, jonka toki voi käyttää uudestaankin. Mutta useimmiten se menee suoraan roskiin. Palasaippuoiden arvostus ja monipuolisuus onneksi kasvaa koko ajan. En ole myöskään ollut innoissani nk. joulukokoelmista, kunnes päätin ryhdistäytyä asian suhteen.

Päädyin ostamaan Yves Rocherin joulusetin Cocoa & Orange. Hintaa koko setillä oli 5,90€ ja se sisälsi 200ml käsisaippuan pumppupullossa, suihkugeelin 200ml ja 75 ml käsivoiteen.
Joulukuun alussa sijoitin käsisaippuan vessaani ja joka kerta jaksan ilahtua sen huumaavasta tuoksusta. Tuoksu on hyvin aidon tuntuinen suklaan ja appelsiinin sekoitus, joka jää käsiin miedosti. Tuoksu on mielestäni hienostunut, eikä mikään äklönmakeahalpisversio. ;)

Kultainen enkelilautanen oli ilmainen kirpputorilla.


Uskoisin tämän tuoksun jäävän mieleeni ja muistuttavan siitä, että joulu on oikeasti rauhoittumisen aikaa sekä ilon aikaa- mitä vähemmästä, sen parempi.

Miltä sinun joulusi tuoksuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti