tiistai 27. tammikuuta 2015

Tilauksessa luonnonkosmetiikkaa Cosmeryasta

Cosmeryasta sain vihdoinkin aikaiseksi tehdä pienen tilauksen. Käytin hyväkseni Nonnula- blogista löytämäni etukoodin, jolla sai 15% alennuksen kaikista tuotteista. Tarjoushaukkana kaikki tuotteet oli jo valmiiksi alennettuja. Laskun loppusummaksi jäi n. 30€. Sillä sai mukavan määrän "tuikitarpeellisia" meikkejä... Postikuluja ei ollut kampanjan mukaisesti.

Etukoodilla sain jo ennestään alennetuista tuotteista yli 5€ alennusta...

Paketin mukana tuli esite, mutta ei ikävä kyllä yhtään näytettä...


Tilauksen teko sujui kivuttomasti.. Lähinnä selasin tarjouksessa olevia tuotteita, jotka oli helppo löytää niille varatuista kategorioista. Asiakaspalvelusta sain ystävällisen vastauksen tilauksen tehtyäni kun huomasin unohtaneeni laittaa c/o osoitteen. Tämän vaihto onnistui asikaspalvelusta. 

Paketin suurimpana yllättäjänä oli Cuccio Manhattan Mayhem- kynsilakka, jonka glitterit olivat juuri sitä, mitä olin etsinyt. Peittävyys jo yhdellä kerroksella oli todella hyvä. Varma valinta mikäli etsii kunnon glitteriä. Paheellinen varpaankynsilakka! ;)

Myös Benecosin Natural duo baked luomiväri sävyssä Celebrate yllätti pigmentillään. Näppärä myös siinä, että duon vaaleampaa väriä voi käyttää poskipäillä valoa tuomaan. Ruskea on sopivan kylmä, jopa hieman harmahtava. Olisiko tämä jopa se taupe, jota en vieläkään tunnista.. ;)


Laveran Charming rose 05 esittäytyy

Laveran Charming Rose 05 hurmaa tuoksullaan. Vieno kukkaistuoksu ja ihana hohtava persikkapinkki lopputulos. Pigmenttiä on hyvin ja hohtoakin on arkeen sopivasti. Paletissa on peili sekä sivellin poskipunan alla. Näppärä lisä meikkaukseen.

Eniten odotin Benecosin Natural trio blushia sävyssä Fall in love. Petyin. Jauhoinen tuntu ja väriraidat paletissa on sen verran kapeat, että värien yksittäinen käyttö on hankalaa. Kasvoille saakka tuote ei ole vielä päässyt.

Benecosin kulmakynä on ollut kokeilussa. Vaaleaan tukkaani sävy on hieman liian tumma ja varsinkin ilman muuta meikkiä. Kynä on kova, josta pidän. Entuudestaan omistan Couleur Caramelin kulmakynän, jonka liian pehmeää jälkeä kammoan sen aiheuttaessa paakkuja kulmakarvoihin. Tämän kynän kanssa sitä pelkoa ei ole. Värin intensiiviyttä on helppo säädellä sen mukaan kuinka kovaa painaa.

Yhteenvetona voin todeta shoppailun Cosmeryasta olleen onnistuneen. Ystävällinen asiakaspalvelu kruunasi tilauksen teon. Näytteitä olisi ollut kiva saada, jotta uusia tuotteita olisi voinut kokeilla. Sukellus luonnonkosmetiikan pariin kun ei ole niin helppoa. Sivuilta oli helppo etsiä tuotteita ja varsinkin alennuksessa olevat tuotteet löysin näppärästi. Nonnulan alennuskoodi toi lisäiloa! Tilaan jatkossakin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti