sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Ruusuinen Olivia Kleinin Healing masque a.k.a 3-inOne Masque

Rakastan kasvonaamioita. Olen niiden suurkuluttaja ja reissussa on mukana aina ainakin yksi. Myös sairaalassa. Työreissuilla olen kuljettanut mukana näppäriä pussinaamioita ja yleensä ennen iltatapahtumia olen poistanut meikit rentoutuakseni naamion kera edes 10 minuuttia. Ja se jos mikä on kannattanut!:)

Vanhan Rauman pyörätuolivaltauksessa kävin  Ruokapuoti Lumossa ja ostin useamman Olivia Klein- kosmetiikkatuotteen.  Olivia Kleinin AcneOffWashin esittelin jo aiemmin. ( ohhoh, tätä linkkien määrää, jospa niistä olisi apua..). Nyt vuorossa olisi vanhalla etiketillä oleva 3-inOne Masque eli uudistuneella nimellä oleva Healing masque.
Ikävä kyllä tuote on sivujen mukaan siirtymässä syksyn aikana OK-hoitolakäyttöön, mutta vielä kerkiää rohmuta omiin varastoihin..:)Tämä hoitolakäyttöön siirtyminen puhuukin juuri tuotteen tehojen puolesta - vedettömänä ja tehoaineita sisältävänä tuotteena käyttö on oikeasti tehokasta, eikä vain kuvitelmaa.




HEALING MASQUE ( lainaus http://www.oliviaklein.fi/healing-masque/)
hoitonaamio.    60 ml / 18,20 € ( hinta OK:n sivuilta)

vedetön – rauhoittava – tasapainottava

Monikäyttöinen lääkealoeta, orgaanista ruusuvettä ja rohtomahlaa sisältävä hoitonaamio kasvoille ja silmänympärysihon hoitoon. Kosteuttaa, tasoittaa ihon värimuutoksia ja virkistää ihoa tehokkaasti. Healing Masque soveltuu erityisesti kuumottavan sekä herkistyneen ihon rauhoittamiseen ja kuivien rohtuneiden huulten pehmittäväksi naamioksi.

luonnollisten raaka-aineiden pitoisuus 100 %
luomusertifioituja raaka-aineita 91 % 
riittoisuus noin 40 käyttökertaa 
tuoksuu orgaaniselle ruusuvedelle 
soveltuu kaikille ihotyypeille ja erityisesti herkistyneelle iholle

Inci: + bioaktiivinen ainesosa – [ainesosan raaka-ainelähde]
+Lääkealoe, +Rohtomahla [Mannasaarni], +Ruusuvesi, Kasvitärkkelys [hamppu], Etyylialkoholi [ruis], Sitruunahappo
Luonnollisten raaka-aineiden pitoisuus 100 %
Luomusertifioitujen raaka-aineiden osuus 91 %




Voiko ihanampaa olla kuin levittää kasvoillensa naamiota, joka tuoksuu ruusuille? Naamiota voi käyttää niin pidemmän kuin lyhyemmän vaikutusajan mukaan, jonka jälkeen se pestään pois kasvoilta. Hieno on se, että ohut geeli imeytyy kasvoille täysin ja sitä voi levittää myös silmänympäryksille ja huulille!:)




Käytätkö itse naamioita? Onko sinulla suosikkeja?


12 kommenttia:

  1. Mulla on suosikkeina May Lindstrom Skin Problem Solver ja Madaran Detox sen hintalaatu-suhteen ansiosta. Absolutionin kirkastava naamio ei ole yhtään hullumpi, mutta tykkään vähän tehokkaamman tuntuisista.

    Olen kokeillut pari kertaa Cattierin herkälle iholle tarkoitettua savinaamiota ja se oli aika kiva. :) Etenkin kun ottaa hinnan huomioon. Mutta tuo Olivia Kleinin vaikuttaa erittäin mielenkiitoiselta ja tuo merkki alkaa kiinnostaa minua entistä enemmän, kun siitä kirjoitat. :) Onko sinulla noiden kahden lisäksi vielä muitakin käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentistasi ja vinkeistä!
      Madaran naamio olisi ainakin sellainen, joka on jo pidempään kiinnostanut. :)
      Olivia Kleinin tuotteista löytyy varastoista vielä meikkivoide ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Monta tuotetta olisi kyllä himotuslistalla. Nämä ovat vaan olleet niin hyviä ja inci miellyttää silmää. :)

      Poista
    2. Mäkin katoin, että kerrankin inci, jonka ainesosat lähes kaikki tietää. :D

      Poista
    3. Ja vielä niin lyhytkin inci!:)

      Poista
  2. Minä tykkään naamioista valtavasti. Usein jätän sen yöksi ns. yönaamioksi. Käytän paljon mm. Natura Siberican tuotteita ja yleensä siis vain luonnonkosmetiikkaa. Olivia Kleinistä en ollut kuullutkaan ja tuo naamio kuullostaa ihanalta. Näköjään sarjaa myy netissä ainakin Terveyden tukipilarit. Näkyi olevan paljon kiinnostavia tuotteita. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja vinkistä! Uusi tuotteita on kiva löytää!
      Natura Siberican tuotteista on käytössä musta saippua saunassa, jonka voitin blogiarvonnasta. Myös tyrnivartalovoide odottaa käyttöönottoa. Sarjan naamioihin täytyy nyt kyllä tutustua! Yöksi jätettävät naamiot ovat ihania!
      OK oli itsellekin uusi tuttavuus vielä keväällä, mutta nyt olen myyty. Terveyden tukipilarit vastaa nettimyynnistä ja kävinkin jo katselemassa sieltäkin mitä kaikkea olisi ihana ostaa!

      Poista
  3. Minä tykkään kovasti kasvonaamioista, niitä tuleekin osteltua usein marketeista ja ihan suosikkini on sulattaa suklaata ja sekoittaa se tavalliseen kasvonaamarasvaan, ei tuo mihinkään tehoa mutta saunailtaisin tekee ihanan herkullisen olon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kommentoit ja mikä vinkki!
      Suklaata kasvoille - voi että! Todellista herkkua...:) Oletko kokeillut Freemanin suklaanaamiota kasvoille? Vai onkohan sitä vielä myynnissä?

      Poista
    2. En muista olenko tuota kokeillut :) Ja tätä suklaanaamiota itse tehtyä on nyt tullut tehtyä useasti ;)

      Poista
    3. Kiitos kommentistasi - sait hymyilemään muuten niin rankkojen viikkojen aikana. Hehku- ohjelmassa käytettiin myös tummaa suklaata naamiona. Loistava idea, kokeilen heti kun piristyn!:)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista!:) Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!:)

      Poista