tiistai 2. syyskuuta 2014

Harakkana kimalluksen perässä...

Ensimmäisellä kerralla käydessäni kosmetologi Julijan luona ihastuin hänen luonaan myynnissä oleviin koristeellisiin pampuloihin sekä pidempään kaulaketjuun, jossa roikkui " kristalli" timangirivistön lisäksi.

Omaan yli hartioiden olevat hiukset ja ukaasini itselle on, että mikäli kampaus on aina sama tai ei mikään, niin tukka lyhenee. Hyvä perustelu tukkajuttujen osteluun ? ;)

Olen arastellut isojen korujen käyttöä, joita vaihtelisin vaatetuksen mukaan. Nyt päätin rikkoa rajojani. MeNaiset- lehden artikkelissa koskien kurvikkaiden pukeutumista kehoitetaankin käyttämään pitkiä koruja katseenkiinnittäjänä. Toki isolle naiselle pikkuruiset korut hukkuvat kokonaisuuteen. Ja ytimekkäästi olikin sanottu " Piperrys pannaan".

Kiven vieressä pieni "timangirivistö"
         
Ostokset oli pakattu ihanaan kassiin... ( huom pantteri!)


Hiustuotteet olivat 1.5€ alkaen. Toivotaan näiden kestävän kulutusta. Varsinkin pieni rusetti helmillä oli mielestäni kovin naisellinen. Jos opettelisi valkkinutturan teon ja tämän siihen sitten laittaisi koristeeksi. Toisiko hieman eleganttiutta muuten hieman vapaampaan tyyliin ? ;)

Oriflamen glitteri tuli kylkiäisenä... ;)


Ostatko itse paljon hiuskoristeita vai käytätkö ihan tavallisia pampuloita, hainhampaita etc. ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti