keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Teimpä ite : Oma BB: ni!

Teimpä sitten ihan itte.. :)

Omistan niin Garnierin ihka ensimmäisen perus BB- voiteen, kuin myös Lorealin oman. Loreal on ollut mieluisampi kokiessani Garnierin liian kiiltoalttiiksi. Muita BB- voiteita en ole oikeastaan kokeillut laatikon pursutessa tavallisia meikkivoiteita halpiksesta luksukseen.

Tutkin kuitenkin YouTuben uumenia ja löysin idean miksailla oma BB- voide. Monet käyttivät meikkivoide, päivävoide etc sekoituksia. Itse päätin kokeilla enemmän osallistujia=parempi tulos idealogialla ja oman kaapin jo olemassa olevalla sisällöllä.

Sain äidiltäni hienon lasisen pumppupullon, jonka putsasin huolella pesuaineella ja liottelin kuumassa vedessä. Meikkivoiteena päädyin käyttämään vanhimmasta päästä olevaa Oriflamen sekaihon meikkivoidetta hieman ihoani tummemmassa sävyssä. Mittasuhteet kehitin omasta päästäni, mutta pyrkien siihen, että kovin suurta määrää valmista tuotetta en saisi kerralla aikaiseksi säilyvyyden takaamiseksi. Kosteusvoiteena oli Nivean teinisarjan mattapinnan antava voide. "Salaisena aseena" käytin kosteutta, mutta samalla ei klähmäisyyttä tuovaa Aloe Vera 80% geeliä, jolla halusin keventää BB- voiteeni tuntua. Hieman hehkua sain joukkoon lisäämällä Oriflamen Visions sarjan vanhaa Peach glow (?) voidetta, joka toi hehkuvaa persikan sävyä sekoitukseen.Mitat omiani ja tyyli improvisoiva. Tulos tähän nähden miellyttävä. Iholle tulee hieman väriä ja eloa sekä samalla ihonhoidollisia ominaisuuksia. Sopii mielestäni hyvin kevyeen, hieman päivää parantavaan huolitteluun.

Jatkossa voisin ajatella lisääväni hieman enemmän vielä aloe-geelin osuutta ja vähentäväni päivävoiteen määrä. Pintakuivalle, mutta kiiltelevälle sekaiholleni kosteutus ilman klähmäisyyttä on tärkiä pointti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti