perjantai 27. helmikuuta 2015

Island beauty balm - rakkautta joka koossa !

Rakastan pikkuisia purkkejani täynnä monitoimivoidetta. Koukutuin niihin varsinkin sen jälkeen kun jäin lennolta ja vietin paksussa meikissäni yön lentokenttähotellissa ilman kosmetiikkaani kärsien kuivasta ihosta ja meikinpoisto-ongelmista. Tämän jälkeen pikkupurkit, jotka sisältävät kovaa ja kiinteää "voita" ovat kulkeneet mukanani niin käsilaukussa arjessa kuin lennossa sekä yöpöydällä. Monitoimituotteella kun puhdistaa meikin, kosteuttaa, kiillottaa, hio kampausta jne.Eksoottisen tuoksuinen Emtage Beautyn Island Beauty Balm Exotic Multi Use Skin Cream 0,8oz on uusin aarteeni. Kun purkin avaa ja sulkee silmät voi hetken kuvitella olevansa tropiikissa. Ihan aidossa sellaisessa, eikä keinotekoisesta tuoksusta ole jälkeäkään. Pieni purkkini ratkaisee ongelmia urakalla. Huulten hoito on uusia intojani, mutta ompa tällä yritetty kätkeä unohtunutta hajuvettäkin.
Olen tilannut tuotteen iHerbistä, jossa sen hinta on ilman postikuluja vajaa 5 euroa. Pienin purkki viehätti söpöytensä vuoksi, mutta samaa voidetta myydään myös 2 ja 4 oz purkeissa  (1oz=29.5735296ml). 
Suoraan iHerbin sivuilta kopioituna:
  • Nourish 
  • Moisturize
  • Protect
  • Face & Body
  • All Good, Nothing Bad
  • No Silicones, No Chemicals, No Preservatives, No Parabens, No GMOs

INCI: Shea butter*, aloe butter*, cupuacu butter, coconut oil*, monoi extract, kokum butter, mango butter, arrowroot powder*, rosehips oil*, argan oil*, macadamia nut oil, kukui seed oil, camellia oil*, baobab oil*, avocado oil, essential oil blend*, d-tocopherol (vit E)
*NOP Certified Organic. Made with certified organic ingredients

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti