perjantai 20. helmikuuta 2015

Rakennetta antava kuivashampoo Kicksistä...

Syksyllä Kickissä käydessäni kotiutin aleseteleiden turvin uuden kuivashampoon. Hintaa muistaakseni oli alle 10€, josta kanta-asiakkaana sain etusetelillä vielä alennusta.

Alkuun en ollut suihkeen kanssa oikein sinut. Ja ihanan pinkki purkkikaan ei pelastanut asiaa. Yritin käyttää kuivashampoota Batistenen tilalla juuri raikastamaan otsatukkaa sekä yleensäkin kuontaloa dagen efter eli pesusta seuraavana aamuna. Huomasin tuotteen olevan liian raskas ja antavan enemmän tuuheutta kuin kaipaamaani raikkautta..



Yhteiselomme oli liian raskasta, kunnes keksin, että suihketta en käytäkään pesun jälkeisenä aamuna vaan vasta parin päivän päästä ja juurikin sitä rakennetta tuomaan esim tupeerauksen pohjalla. Tästä tulikin bonustuote, eikä korvaaja. Elikkä tuote on juuri omiaan muotoiluun ja tuuheuden antoon ohuehkolle ja lättänäisyyteen taipuvaiselle takkutukalleni.



 Käytän Batisten kuivashampoota edelleen dagen efter- tilanteissa sekä todelliseen raikastamiseen. Tätä suihkin tukkaani kun haluan kunnon kohotusta ja tupeerauksen pohjana.. Yllättävän kauan purkki on jo kestänyt. Tuoksu on ihanan tyttömäinen, marjainen. Huonona puolena voi todeta jäljen olevan valkoista, joka voi jäädä näkyviin hiuksiin. Myös sormin on helppo tuntea, että tukkaan on suihkutettu kuivashampoota.



Jatkossa aion ehdottomasta ostaa tätä kuivashampoota lisää ja uskoisin tästä tulevan vakiotuote hiustuotteiden joukkoon. Suosittelen kokeilemaan!

Innostuitko kokeilemaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti