tiistai 17. maaliskuuta 2015

Luomilla pinkkiä ja tummaa itselle uudella tavalla

Olen ihastellut Cadence ja Huulipunaa savolaisittain - blogien värikylläisiä meikkejä. Pyysimpä Huulipunaa savolaisittain blogiin pinkkiä meikkiäkin... Nyt kun inspiraatiota on imetty muilta, niin sain räpellettyä itselleni silmämeikin minulle uudelle tavalla. Pinkkiä olen käyttänyt aiemminkin ( ja reilusti), mutta tummaa luomiväriä olen käyttänyt lähinnä varjostuksena ja asettelu on ollut silmän sisänurkasta alkaen AINA vaalea-väri-tumma. Nyt siis jotain uutta..

Pinkki näkyy harmittavaisesti vain aavistuksen kuvassa...

 Aikuimaisesti osa hiuksistani on raidoitettu pinkillä- pitihän sitä jotenkin pyörätuolista saakka näkyä.. Nyt raidat kasvavat pois, vielä en ole päättänyt miten " työtukka" sopii niiden kanssa yhteen.
Rapatessa roiskuu ja samalla idealla on meikkikin tehty. ;)

- pohjana E.l.f studio Long-lasting Lustrous Eyeshadow sävyssä gala
- kaikkialla muualla the Balmin shady Lady vol.2 paletin oikean yläkulman insane jane
- keskellä luomea Viva la Diva paletin oikea yläkulma (paletilla ei ole tarkempaa nimeä)
- ylärajauksena Lumenen eyeliner ja alarajauksena Rimmelin Scandaleyes musta rajauskynä pehmennettynä the Balm paletin luomiväreillä
- kulmaluulla VlD paletin vasen yläkulma


Kokeilin ensimmäistä kertaa Elfin 'whipped gel' Long-lasting lustrous eyeshadow sävyssä gala, josta sai kerrostamalla ihanan tumman ja kimaltelevan pohjan. Oikein säälitti peittää kimmellys tha Balm paletin oikean yläkulman luomivärillä insane jane. Balmin paletti on jäänyt harmittavaisen vähälle käytölle, mutta koetetaan pärjätä. Janea levitin koko luomelle ja alarajauksen päälle. Keskelle luomea taputtelin ihanan pinkkiä Viva la Diva paletista. Niin paljon sitäkin palettia on tullut käytettyä, että nyt nimeä etsiessäni huomasin pohjassa maininnan compact powderista ja high lighterista.. Ne löytyivät piilottelemasta luomivärien alta..blondi kuin blondi.. ;)

- poskipunana MNY my blush karkkipinkki sävyssä 201

Vaikka kokeilu on uusi ja hiomista kyllä löytyy, tunnen silti oloni kotoisaksi tässä meikissä.

Kokeiletko uusia meikkaustyylejä vai oletko urautunut tuttuun tyyliin?

3 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Poskipunasävy sopii hyvin silmämeikkiin ja nuo pinkit raidat ovat hauskoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauuuuuu! Ensimmäinen kommentti blogissani - kiitos!
   Kiitokset myös kehuista. Onkohan se niin, että pitää olla 30+, jotta uskaltaa päästää valloilleen sisäisen prinsessansa?;)
   Poskipunan mätsäys silmämeikkiin on hankalaa, onneksi tuurilla voi onnistua.

   Poista
  2. Onpa hauskaa että mulla oli siis ilo ja kunnia olla ekana kommentoimassa :)

   Mun mielestä poskipunan ei oo pakko mätsätä meikkiin joka kerta täydellisesti. Pääasia että sen sävy tekee sinut raikkaamman ja terveemmän näköiseksi eikä sentään ihan riitele muun meikin kanssa. Ruusuinen vaaleanpunainen toimii useimmiten!

   Poista