perjantai 13. maaliskuuta 2015

Ostoksilla Glitterissä...

Viime viikolla pääsin käymään kaupoilla ja pitihän sitä käydä sitten useammassa. Glitterissä oli tarkoitus vain katsella, mutta mukavan myyjän myötä shoppailuakin tapahtui. :)

Ihana pöllöhuivi taisi olla kevään uutuuksia ja veikeät hahmot monine väreineen piristää asua kuin asua. Mielestäni huivi oli tarjouksessa vajaa 10€ normaalin n. 12€ sijasta. Täytyy myöntää, että huivin " flaati" pohjaväri on hieman mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta kokeillaan!

Pinkit kieputettavat papiljottipatukat tuli ostettua jos kuitenkin sitä tukkaa tulisi joskus laitettua - ja ilman lämpöä. Nämä olivat hieman turha ostos, sillä patukoita voisi tehdä ainakin niin foliosta kuin vessapaperistakin. Mutta onhan nämä sentään pinkit. Ja söpöt. :D

Omistan Tangle teezerin, jota ilman en haluaisi enää elää. Ikävä kyllä omani on omassa kodissani, joten jo viime syksynä ostin vanhempieni luo pantterikuvioisen korvikkeen Glitteristä. Pantteriharja majailee nykyään suihkussa, jossa hoitoaineita muhitellessa setvin hieman takkuja. Aivan loistava! Kun takkuja kerran riittää, niin ostin zeebra- kuvioidun oman kodin suihkuun tulevaisuutta ajatellen. Tangle teezerin voi säästää sitten edelleen suihkun jälkeen.

Värikkäitä pinnejä voi tuskin kukaan vastustaa.. Taidan kerätä jo tuhatta ja yhtä pinniä. Onneksi edes se harrastus on halpa.. ;)

Oletko jo itse virittäytymässä kevääseen? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti