maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kicksin Brow wax shaper ja vielä kävellen!

Kuntoutumisessa on päästy jo niin pitkälle, että päädyin jättämään pyörätuolin kotiin kun käväisin lyhyellä reissulla ostoskeskuksessa. Olipa hieno tunne ! Ensimmäinen kerta ja olo oli aika ihmismäinen. Hihkaisin Kicksissä käydessäni myyjälle, että viime kerralla oli vielä pyörätuoli mukana..:D

Mukaani tarttui Kicksin oman sarjan Brow Wax Shaper sävyssä blonde. Pyörin kyllä Anastasia Beverly Hillsin tuotteidenkin vieressä. Anastasia brow pomade olisi kiinnostanut, mutta onneksi vaalein väri oli lopussa. Tummempi väri tuntui taas hieman punakalta. Vielä kun Kicks-sarjan tuotteet olivat -20% oli ostopäätös tehty.


Kynän jälki on sopivan pehmeää ja vahamaista. 

Meikkaamaton kulmakarvani

Kynästä tulee reilusti väriä ja jopa yllättävän tumma tulos.

Inci 1/2

Inci 2/2


Pelkästään kulmien laitolla saa kasvoihin ryhtiä. Ja ryhtiähän tässä kaivataan. ;) Olen pitänyt kynän jäljestä ja se on ollut omiaan meikittömiin hetkiin. Jos haluan tehdä kunnon meikin, niin silloin käyttänen kulmakynää. Ainoana pienenä miinuksena voin todeta kulmiin jäävän vahamaisen tunteen, joka on minulle uutta. Aivan kuin salaa sormi hipaisee aina välillä kulmaa ja huomaa yhä uudelleen sen pienen vahamaisen pinnan, jonka kynä on jättänyt. Uskoisin, että jos olisin aiemmin käyttänyt kulmavahaa, niin tunne ei olisi minulle niin uusi ja ihmeellinen.

Suosittelen lämpimästi! Normaalihinta on 8,90€ ja nyt alennuksen jälkeen hintaa jäi 7,12€.

Onko sinulla eri tapoja laittaa kulmasi tilanne - ja päiväkohtaisesti?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti