sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Omasta kokoelmasta, Pakkelit kuntoutukseen...

Kirjoittelin vähän aikaa sitten, kuinka YouTubesta löytyy videoita Shop Your Stash - idealla. Sen sijaan, että uusia tuotteita ostettaisiin, yritettäisiin käyttää monipuolisemmin/ ahkerammin jo kokoelmassa olemassa olevia tuotteita.

Innostuin ideasta ja olen nyt parisen viikkoa käyttänyt seuraavia tuotteita, jotka nyt aion vaihtaa "uudempiin"... Meikkailukertoja näille tuotteille tuli 'aiempaa elämää' vähemmän johtuen paljon vähäisemmästä meikkailusta, mutta nautin joka hetkestä...

Vasemmalta oikealle:
Grimas Creme make-up, J1
Oriflme T-balance foundation, natural beige
Rimmel Recover anti-fatigue concealer,100 ivory
Estee Lauder Demi-Matte Loose Powder, Transcluent 04 +vippa

   
Vasemmalta oikealle:
Avon Gold Face Pearls
E.l.f. Powder Brush
Lumene Arctic Definition Mineral Eyebrow Pencil, 3 Blond
Suhada duo eyeshadow, rose/flieder
Jämä aurinkopuuteri vanhassa rasvapurkissa

Vasemmalla ylhäältä alas:
Avon Seeing stripes, cool collection
Oriflame Long wear lip definer, 4238 Ginger
Oriflame Hydra comfort lipstick, 502 dusky rose


Muutamalle tuotteelle haluaisin antaa erityismaininnan. Grimas creme make-up on aivan loistava tuote. Rimmelin peiteaineen tehojen ollessa heikohkot päätyi Grimas kauniisti niin tummille silmien alusille kuin nenänpieliinkin. Rakkaustuote!
E.l.f Powder brush pysyy kuosissaan vaikka hinta oli muutaman euron. Tämä sivellin on ku,kenut mukanani jo pidempään. Rakkaustuote!
Avonin Seeing stripes yllätti pigmenttisyydellään. Uskoisin tämän näyttävän todella hyvältä tummemman tai minkä tahansa silmämeikin kanssa, mutta ilman silmämeikkiä on tuote varovaisesta annostelustaan huolimattakin hyvin pigmenttinen ja näin ollen aavistuksen liian luumuinen. Yllätystuote!

Seuraavaksi seuraan ehkä ihanin osa...omien aarteiden kaivelu ja jo unohtuneiden aarteiden löytäminen.. Ompa onnea kun saa nauttia meikkien maailmasta.. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti