lauantai 8. marraskuuta 2014

Kulmien kurvikkuus...

Olen aina ollut hieman kulmakarvafriikki. Jos kulmat ovat huonosti ja muu meikki hyvin päädyn silti kokemaan ahdistusta. Hyvien kulmien kun koen tuovan nostetta ja kehystä kasvoille...

Pidemmän sairaalajakson aikana päädyin palkitsemaan itseni omasta näkökulmastani luksustuotteella eli Anastasia Beverly Hills Beauty Express for brows and eyes Kicksistä. En ole lähelläkään meikkausalan eksperttiä, mutta jo paletin kädessä pito saa minut uskomaan parempaan kulmapäivään... ;)

Seuraavat kuvat on otettu sairaalassa, ja edelleenkin vahvaa omaleimaista tulosta.. ;D


Paletin päällä on pahvikuori...Paletti itsessään on pinnaltaan " krokotiilinnahka"- tyyppistä kuviointia, magneetti kiinnitys.

Paletissa on hyvä peili, kulmavaha, kaksi eriväristä ruskeaa kulmaväriä, vaaleampi ja rusehtavampi 
puuterinen väri ( hohdetuote ja luomiväri?), sivellin sekä useampi kulmakarva"malli".

Toki ohjeet löytyvät myös... :)

Tulos omaan kulmaani sairaalan potilashuoneen valossa... 
Tykkään tuloksesta vähemmän meikittöminä päivinä. Vaaleampaa ja hohtavampaa tuotetta käytin
kulmaluun alla ja silmän sisäkulmassa. Petrausta kaipailisin kulman alun terävöittämiseen.

Summaus: Hyvä tuote arjen meikkeihin. Ensimmäinen puuterimainen tuote, jota olen oppinut käyttämään kulmiini. Yleensä pidän kynän tuomasta terävämmästä jäljestä, mutta se sopii paremmin silmämeikin kera oikeaan elämääni kuin pieneen ulkonäön paranteluun ennen kuntoutuskertoja tai sairaalareissuille.

Jos olisin ollut säästeliäs, olisin varmasti löytänyt useammankin puuterimaisen kulmatuotteen marketistakin. Kulmakarvamalleja kun en ole käyttänyt vielä kertaakaan. Kyseessä on kuitenkin pieni luksuspalkinto minulle... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti