sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Purkkatukka puhtaaksi- Dermosil syväpuhdistava shampoo

Jo useamman vuoden traditiona on ollut hankkia pukin pakettiin valmiita joulupakettaja Dermosililtä. Niin taas tänäkin vuonna. Samoihin aikoihin umpeutui bonuspisteitä, joten tilauksessa sain yhdistettyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.. ;)

Reilusti värjätty purkkatukkani nauttii säännöllisin väliajoin aimo annoksen kuivashampoota. Tällä hetkellä muotoilutuotteiden käyttö on jäänyt vähemmälle. Päädyin hankkimaan bonuspisteilläni Syväpuhdistavan shampoon kooltaan 250ml. Hinta oli 4,90€ ja suositellaan käyttämään 4-5 pesukerran välein. Tarkistin vielä asiakaspalvelusta tuotteen sopivuutta shokkivärillä tehdyn raidan kanssa ja vastaukseksi sain, että tuote sopii.

Pullossa on kätevä pumppu ja jo muutamalla pumppauksella saan riittävästi tuotetta. Vaahdotus onnistuu helposti ja koska en ollut aikoihin syväpuhdistanut hiuksiani, niin päädyin tekemään sen kahdesti. Tästä huolimatta purkkatukkani oli yllättävän vähätakkuinen!

Olen todella tyytyväinen. Tuotteeseen pääsee tutustumaan Dermoshopin kattavien tuotesivujen kautta...

Mitä taas joululahjoihin tulee.. Tiukemman rahatilanteen vuoksi ostin pakettaja vähemmän tänä vuonna. Tämä on kuitenkin vakitapani hankkia varmasti hyödylliset lahjat kiireisen arjen ( aikaisemmassa elämässä) keskellä panikoimatta ja jättämättä sitä joulukuulle. Plussana on ollut valmiit, siistit ja arvokkaan oloiset paketit. Ja käytännöllisyys on taattu!:)

Lisäys 14.1.2015

Olen ihastunut tähän shampooseen! Takkutukkani ei takkuunnu yhtään sen enempää kuin kosteuttavan shampoon kanssa. Vaahtoaminen hyvää ja tuoksu miellyttävä. Shokkiväri on ennallaan ja tukka tulee puhtaaksi, mutta ei kuivaksi. Ostan jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti