tiistai 10. helmikuuta 2015

iHerbistä - Derma E microdermabrasion scrub

Derma E: Microdermabrasion Scrub merisuolan kanssa oli ollut jo pidempään himotuslistallani. Ylistävät kommentit YouTubessa kannustivat ostamaan, mutta hieman kovempi hinta n. 23€ toimi hidasteena. Onneksi Derma E -sarja tuli 20% alennukseen ja iskin !;D

     Paketin ylälaidassa on näppärä jaottelu mille 
ihotyypeille kyseinen tuote sopii,  eli kaikille!


Ihana pieni mietelause löytyi pakettia avatessa

Purkki on hyvän kokoinen ja arvokkaan tuntuinen.


Kuorinnan tarkoitus on toimia vaihtoehtona salonkilaatuiselle kuorinnalle. Sen kerrotaan olevan mm. vegaaninen, parabeeniton, mineraaliöljytön, phalaatiton ja SLS-vapaa. Pienet kristallit kuorivat ihoa vähentäen mm. juonteita, aknearpia ja parantaen ihon ulkonäköä sekä saa ihon tuntumaan pehmeälle.

Tarkistin Skin deep databasesta kuorinnan turvallisuuden ja se sai arvosanakseen 2 eli mielestäni todella hyvin.


Hieman epätarkka kuva INCI:stä...

Kaipaan kuorinnoilta tehoa ja riittävästi kuorivia rakeita. Suuret rakeet, joita on kuorinnassa harvakseltaan tuntuu minusta tehottomalta. Sillon kun kuoritaan niin kaipaan tehoa!;)

Niin minä kuin 60+ äitini kokeilimme kuorintaa.Tykästyin tähän! Pieniä kuorivia kiteitä on runsaasti kermaisessa koostumuksessa. Kuitenkaan kuorinta ei tuntunut liian raapivalta vaan todella tehokkaalta. Jo yhden käyttökerran jälkeen ihoni näytti virkeämmältä ja hehkuvammalta.
Levitin kuorinnan kosteilla käsillä kuivalle iholle ja decolteelle hieroen parin minuutin ajan, jonka jälkeen jätin sen vielä hetkeksi iholle ennen huuhtelua.

60+ äitini piti myöskin kuorinnasta. Äitini on perso selektiiviselle kosmetiikalle ja kaipaa käyttämiltään tuotteilta todellista tehoa. Käytön jälkeen hänkin havaitsi ihonsa kirkkaammaksi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja piti myöskin koostumuksesta.


Kermainen koostumus täynnä kiteitä..


Kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen hankintaani. Ihana koostumus ja heti havaittavissa oleva tulos. Kuitenkaan iho ei jää kuivaksi tehoista huolimatta. 
Tulevaisuuden (toivottavasti) työmatkoja ajatellen voisin käyttää tätä ennen iltamenoja tuomaan hehkua ja sileyttä iholle. Meikki varmastikin levittyisi kuin unelma kuorinnan jälkeen ja ihokaan ei kylpisi rasvassa. 

Suosittelen!

Alkoiko kuorinta kiinnostamaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti