maanantai 17. elokuuta 2015

Helppo öljy ihonhoitoon! Dermosil Primo-kasvoöljy!

Rakastan öljyjä! Kasvoöljyjä, vartaloöljyjä, hiusöljyjä, jokapaikanöljyjä... Kaikki käy ja kaikkea kokeilen innolla! :)

Useimmat öljyni olen tilannut iHerbistä. Porkkanaöljy on viimeisin mainitsemani öljy ja helpoiten saatava joko ruokakaupasta tai ekokaupoista. Olettaisin.
Leonor Greylin hiusöljy on varmaankin arvokkain öljyni ja sitä levittelen hiuksiini tehohoitona. Kaapissa on monia öljyjä, joita en ole huomannut esitellä ja samaan aikaan käytössä voi olla useampiakin kulloisen tarpeen mukaan.

Haluaisin kuitenkin esitellä Dermosilin Primo kasvoöljyn, joka on uusin öljy repertuaarissani. Öljy on 100% luonnontuote eikä sisällä parabeeneja, silikoneja, täyte-, väri-, lisä- tai säilöntäaineita. Öljyn luvataan kosteuttavan ja kiinteyttävän ihoa. 15ml maksaa 11,30€.

Mökin laiturilla kelpaa kuvailla...

Öljy on oman kokemukseni perusteella kevyt ja tuoksuu hieman sitrukselle. Tuoksu on kuitenkin miellyttävä, ylellinen. Annostelu pipettipullosta on näppärää ja arvostan öljyn hyvää imeytymistä. Jotkut öljyt kun pyörivät vielä aamullakin kasvoilla. Tämän öljyn voisin levittää myös meikin alle, kunhan antaisin öljyn ensin imeytyä.

Eikös olekkin hieno kuva?!? Kerrankin!;)

Äitini 60+ luksuskosmetiikkaan mieltyneenä osaa arvostaa myös edullista ja hyvää. Oma öljypulloni on useampaan otteeseen löytänyt tiensä myös hänen kasvoilleen kun täällä mökillä kosmetiikka on enemmän yhteistä. Hän pitää niin tuoksusta kuin öljyn nopeasta imeytymisestä. Ja se on paljon se...


Inci: Rosa rubiginosa seed oil, Borago officinalis seed oil, Helianthus annuus seed oil, Citrus sinensis peel oil expressed, Citrus aurantium peel oil expressed, tocopherol, Citrus aurantium flower oil, Limonene, Linalool

Helppo ja halpa öljy jokapäiväiseen, satunnaiseen tai kuuriluontoiseen käyttöön. Luksuksen tuntua edullisesta hinnasta huolimatta. Hienoa on se, että käy niin äidille kuin tyttärellekin sekä miksei myös miehillekin.

Oletko öljyfani? Mikä on lempiöljysi? Osaatko suositella muita Dermosilin tuotteita?

4 kommenttia:

 1. Vitsi tuollainen olisi minunkin pitänyt ostaa tehdessäni juuri Dermosil tilausta ;) No ensi kerralla muistettava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kommentoit!:)
   Ensi kerralla ehtii, mutta öljy on kyllä kokeilemisen arvoinen. Ja hinta on todella edullinen.:)

   Poista
 2. ♥minä käytän aika vähän mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!:)
   Tärkeää on, että jokainen on omalle tyylilleen uskollinen. :) kiva, että kuitenkin luit postaukseni!

   Poista