Pekonikanttarellimunakas ja fetaa
Pekonikanttarellimunakas
Vajaa litra kanttarelleja
Pkt pekonia
Sipuleita
Prk ruokakermaa
4-6 kananmunaa
Suolaa
Fetajuustoa
Leikkaa saksilla pekoni poikittain silpuksi ja paista useamman (määrä oman maun mukaan) sipulin kera. Kaada kulhoon odottelemaan. Paista pannulla kanttarelleja kunnes niiden neste on haihtunut. Lisää joukkoon pekoni ja sipuli. Mausta suolalla mikäli haluat. Sekoita kulhossa kananmunat ja ruokakerma. Kaada pannulle tasaisesti levitetyn pekonisipulisilpun ja kanttarellien päälle. Anna paistua ja lisää loppuvaiheessa fetamurut munakkaan päälle. Syö ja nauti!:)
Paketti pekonia 3-4 pienen sipulin kera,
ylimääräisen rasvan voi kaataa pois ennen sipulien lisäystä.
Aika pieneen tilaan kutistuvat :)
Onko sinulla helppoja ja nopeita ruokaohjeita?
Nam nuo kanttarellit on niin hyviä ja sopivat pekonin kaveriksi mainiosti :) Hyvää viikonloppua <3
VastaaPoistaKiitokset kommentistasi!:)
PoistaTämä taisi olla ensimmäinen kerta kun söin kanttarelleja pekonin kanssa.
Oikein kaunista viikonloppua!:)
Mullakin olisi tuohon tarvikkeet, pitääpä kokeilla! Herkullisen näköistä :)
VastaaPoistaKiitos kun kommentoit!:)
PoistaSuosittelen lämpimästi kokeilemaan! Herkullista ja yllättävän helppoa. Tiskiäkin tulee aika vähän, mikä on mökillä arvokas asia,
Tule kertomaan mitä pidit, jos päädyt kokkailemaan!:)
♥varmasti maukasta!
VastaaPoistaKiitos kun kommentoit!
PoistaVakuutan, että erittäin maukasta!:)
Hyvää sunnuntaita!