Muistan katselleeni jonkun YouTube videon, jossa spagettikurpitsa laitettiin mikroon pienten reikien kanssa. Tämä oli osasyynä siihen, miksi päädyin kokeilemaan niin kesäkurpitsan, jättikurpitsan kuin spagettikurpitsankin kasvatusta. Olisimpa vain aloittanut idättämisen aikaisemmin...
Oman maan kasvatti.❤️
Tein veitsellä pienet keskiosaan asti ulottuvat viillot
ja mikrotin parissa otteessa yhteensä reilu 5min.
Halkaisin kurpitsan ja maustoin yrttimausteella.
Spagettikurpitsan "liha" irtoaa nauhamaisena ja maukkaana.
Seurassa fetamunakas ja sipulisilliä.
Onko sinulla kokemusta kurpitsoista? Herkkureseptejä?
Herkulliselta näyttää, tuota lajia en ole vissiin itse koskaan maistanut....Ensi kesänä tai oikeastaan jo keväällä ryhdistäydyttävä noihin kasvattelupuuhiin :) Mukavaa viikonloppua ❤️
VastaaPoistaKiitos kun kommentoit, vaikka kiittelenkin hieman jäljessä. Saampahan nyt toivottaa hyvää jo alkanutta viikkoa!:)
PoistaSpagettikurpitsa on tällä hetkellä lempparini ja johtaa kasvatustuloksissani lupaavilla pienillä kurpitsan aluilla. Suosittelen kyllä kokeilemaan! Taitavissa käsissä saisi varmasti näyttäviäkin ruokia aikaiseksi. Keväällä sitten aloitetaan kasvattelut varhain!;)
♥nams, varmaan hyvää; mulla ei ole tuosta kokemuksia, mutta olipa kivaa, kun kerroit kokeilustasi!
VastaaPoistaKiitos, on kyllä hyvää! Saan kohta pohtia miten kypsennän seuraavan spagettikurpitsani.:) suosittelen kokeilemaan!
PoistaMielenkiintoinen kurpitsa, en ole ennen tuollaiseen törmännytkään :)
VastaaPoista