keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kemikaalikutistus : deodorantit II

Olin pikaisesti käymässä omassa kodissa ensimmäistä kertaa sairastumisen jälkeen ihan yläkertaa myöten. Olihan sitä jo kerennyt tulla useampaankin kertaan ikävä omia tavaroita, vaatteita, meikkejä jne. Oma tavarapaljous ja varsinkin kosmetiikkavarastot ihastuttivat, mutta myös vihastuttivat. Miten paljon rahaa ja tilaa ne vievätkään? Paljon tai liikaa ovat ainoat oikeat vastaukset...

Päädyin ottamaan myös kuvat deodoranteistani. Olen saanut läheisestä hampurilaispaikasta irtokarkkien muovipurkkeja, jotka olen pessyt ja aloitin viime keväänä lajittelemaan niihin kosmetiikkaa. Tottahan on, että paljon tulee ostettua kun unohtaa kotona olevat varastot. Puolusteluna  voin käyttää blondiuteen vetoamista sekä " sama pää kesät talvet" - fraasia. ;)


Olin viksuna tyttönä ostanut useamman dödön varastoon.. En muista onko Mitchumin deodorantteja vielä jossain jemmassa. Salaa toivoisin olevan, ihan kanssakumppaneitakin ajatellen esim. mahdollisia työmatkoja ajatellen. Muut " normidödöt" eivät herätä erityisiä tunteita. Sanokaamme siis " kiitos ja näkemiin". Nämä siirtyvät uusille omistajille yhtä tai kahta lukuunottamatta, jotka jäävät varoiksi hikisimpiä hetkiä varten.


Onneksi olen aiemmin kunnostautunut myös luonnonkosmetiikan keräilijänä. ( Hih, minkä keräilijänä sitten en olisi?) Mielenkiintoisimpina Tisserandin deodorantti, joka on ostos Pärnun reissulta. Deodorantti päätyikin nyt käyttöön Tom's of Maine Long Lasting Roll-On Deodorant, Unscented loputtua. Pitääpä kirjoittaakin Tomista pieni pätkä jatkossa tuotteen osoituttua aika hyväksi, tuoksuttomuus ei kylläkään pitänyt paikkaansa tuotteen sisältäessä eteerisiä öljyjä.

Luonnonkosmetiikan deodoranttilaatikossa on myös kivideodorantti tuliaisina. Kivideodorantit ovat herättäneet ja tulevat varmaan herättämäänkin keskustelua. Itse kyllä olen aikaisemmin lisäillyt normidödöjä pikin päivää hajun sen vaatiessa ja kiireen salliessa...

Matka jatkuu, mielenkiintoisia kokeiluja odotellessa...

Montako deodoranttia löydät omasta kaapistasi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti