maanantai 6. huhtikuuta 2015

Jo kevättalvena loppuneet

Kun kevät uhkaavasti alkaa olemaan täällä viime viikon räntäsateista huolimatta, voi vielä sanoa kevättalvi. Ainakin minusta. Pieni selite kuvan kera tuotteista, joille heitämme hyvästit..

                                              Raportointi vasemmalta oikealle...

- Oriflame Swedish Care Purifying Mask: ikivanha savinaamio, jonka jäljelle jääneet tehot olivat varmaan jo olemattomat

- Joik Niisutav päevakreem kibuvitsaseemne ja nisuidu ölidega: miellyttävä päivävoide mielestäni hyvältä näyttävän inci:n kera. Ohut koostumus, mutta kosteuttava. JOIK on virolainen sarja, jonka tuotteita aion jatkossakin kokeilla.

- Syoss shine&hold extra hold hairspray: hyvä hiuslakka ( eivätkö melkein kaikki hiuslakat ole?), joka olisi voinut olla hyvinkin paljon kalliimpi laatunsa vuoksi.  Voisin ostaa hyvin uudestaankin. Pullo oli hyvän kokoinen 400ml ja spray tuli hienojakoisena. En taida enää kalliita  hiuslakkoja ostaakkaan.

- Ole hyvä merilevä-vehnänoras shampoo rasittuneille hiuksille: runsaasti käsitellyille hiuksilleni tämä shampoo ei ollut parhaimmasta päästä, mutta yllättävän hyvin sopi silti jos hoitoaine oli tehokas. Lähinnä ongelmana oli takkuuntuminen, jota tapahtuu myös muidenkin shampoiden kanssa. Virkistävä vaikutus oli havaittavissa päänahassa. Aion säästää purkin ja täyttää sen ekokaupassa. :)

- Clinique clarifying lotion 2 60ml: pullonpohjat tuli käytettyä ilmeisemmin aika suosittuakin kasvovettä. Pidemmässä käytössä varmaankin liian kuivattava, mutta satunnaisessa tehokäytössä pelastus näppylöitä vastaan. Muovipullo on sen verran vahvaa muovia, että pullo jää uusiokäyttöön.
Kasvovettä tuskin ostan uudestaan, mutta näytepulloja varmaankin löytyy vielä varastoista.

- L'oreal studio express refresh invisible dry shampoo: toimiva, kun opetteli käyttämään. Yleensä suihkutan kuivashampoon ja muotoilen pian tämän jälkeen. Tämän kanssa se ei onnistunut, vaan suihkuttelun jälkeen piti odotella pidempään ennen "työstöä". Tällöin tulos oli hyvä. Laiskana ihmisenä en oikein jaksa odotella, joten pysyttelen muissa kuivashampoissa.

- Charlotte Fitness shower gingseng-mint suihkugeeli: ihanan raikas suihkugeeli

- Juvena active lotion for oily and normal to oily skin : matkakokoinen pullo kasvovettä. Ikivanha, mutta ok. :)

- Oriflame pure skin perfect pore lotion : viemärissä. :( vanhentunut.

- L'oreal Elvital shampoo anti-breakage: 400ml jättileka hiukset silkkiseksi tekevää shampoota, jota käytin tukan ollessa takuimmillaan. En kuitenkaan osta uudestaan kemikaalikutistuksen takia.

- Oriflame mango&yoghurt shower gel : suihkugeeli, joka ei oikein tunteita herättänyt. Oriflame aikoina tuli tätäkin hamstrattua...

Indigo wild wee rub Lullaby lavender : myös rakkausnapiksi tituleeraamani tuote, joka on ollut ahkerassa käytössä. Olen levittänyt sitä decolteelle iltaisin rentouttamaan kuin vielä vuodepotilaana ollessani rikkinäisiin nivusiinkin. Olen ostanut jo uudenkin, must-tuote! Purkki siirtyy uusiokäyttöön.

- Batiste dry shampoo original: hyvä ja toimiva tuote, mutta tuoksu ei miellyttänyt. Aivan kuin wc:n raikastin !? Välttelen jatkossa tätä tuoksua, mutta en Batistea. ;)

Yves rocher cocoa & orange liquid hand soap : aiemminkin blogissa mainittu ihanan herkullinen käsisaippua, jota piti hankkia toinen varastoon. Lämpimän suklainen tuoksu, jota voisi syödä. Onneksi vielä muita settiin kuuluneita tuotteita on jäljellä. :)

- Oriflame swedish spa minerals overnight hand treatment : miellyttävä käsivoide, joka kosteutti hyvin. Tuoksukin oli ihan mukava. Ikäloppu tuote, mutta hyvä.

- Ziaja marine algae smoothing enzyme peeling:  miellyttävä ja helppo kuorinta. Iho on käytön jälkeen kuulaampi. Olen useamman purkin tätä kuorintaa ostanut alennuksesta. Ja hyvä niin. Varastojen kätköistä löytynee siis lisää.  :)

- Oriflame soothing foot cream: jo klassikko jalkarasva, jota ilman on vaikea olla. Kosteuttaa ja imeytyy hyvin. Suosittelen rohmuamaan silloin kuin jumbo-koot ovat tarjouksessa. Hyvä joululahjaidea.


Sellaisia loppuneita tällä kertaa. Täytyy myöntää, että varastojen laajuus ahdistaa. Olen ollut ( ja olen hieman edelleenkin...) pahemman luokan kosmetiikkanarkkari, joka on ostanut varakappaleen varakappaleita kuin aletuotteita omaksi iloksi ja läheisten kauhuksi. ;)

Pullistelevatko omat varastosi? Hekumoitko loppuneilla tuotteilla ? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti