keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Viva La Diva - Nudie matte, 6 nudie matte eyeshadows

Tykkään Kicksistä. Olen saanut siellä aina hyvää ja luontevaa palvelua olen sitten ollut pyörätuolilla tai ilman. Voin vakuuttaa, että se ei ole itsestäänselvyys.

En ole raaskinut ostaa itselleni Urban Decayn Naked eyes paletteja, joten olen sortunut ostamaan niiden enemmän tai vähemmän kopioita. Jos olisin ostanut alkuperäiset, olisin säästynyt kopioiden metsästämiseltä. ;)
Kicksissä myydään Viva la Divan paletteja ja ostin sieltä aiemmin itselleni pienen mattapaletin nimeltään Nudie matte. Matat värit ovat mukavia, mutta hohto ja glitteri ovat edelleen lähempänä sydäntäni. 

Sähkövalossa, mutta hohdon näkee..;)

Päivän meikki reissua varten.  Päädyin käyttämään pohjustajana E.l.f:in Long-lasting Lustrous Eyeshadow vaahtomaista kullahtavaa luomiväriä, jonka nimi on kateissa. :(
Kulmissa Kicksin eyebrow wax pencil, joka on luottotuote kiireessä vaikka en sitä alkuun uskonutkaan käyttäväni "kunnon meikeissä". Perun puheeni. Rajauksena uusi yllätys- W7 älyttömän halpa Paint the Line waterproof eyeliner intense black. Laadultaan mielestäni voittaa monessakin paikassa hehkutetun Lumenen eyelinerin.

                                              

Paletista olen käyttäny koko luomelle vaaleinta (I sävy paletista), ulkokulmassa ja banaanivarjostuksena toiseksi tumminta ruskeinta ( vasemmalta IV) Tummimmalla ruskealla ( vasemmalta V) on pehmennetty alaluomen mustaa kynärajausta. Mustaa/ todella tumma ruskea (VI sävy) inasen ulkoreunassa. Ripsivärinä Rimmelin Scandal eyes randomin wp ripsivärin päällä. 
Pikaiseksi meikiksi sairaalareissua varten olen tulokseen tyytyväinen. Kuvat otettu reissaamisen ja usean tunnin jälkeen meikkaamisesta. Se täytyy kyllä sanoa, että mitä vähemmän meikkaa, sitä enemmän siihen menee sitten aikaa. Harjoitus todella tekee mestarin. :D


Mites sinä? Harrastatko aitojen vai kopioiden hamstraamista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti