torstai 9. huhtikuuta 2015

Diorin lumoa

En ole kynsilakkaihmisiä. En, vaikka lakkoja on kaapit täynnä. Varpaankynsien lakkaus on ihan mielekästä, kun se kerran pysyy ja voidaan toteuttaa "enemmän on enemmän"-logiikkaa. Jatkuva pesu ja puuhailu kuluttaa nopeasti sormenkynsien lakkaukset, joten vaiva tuntuu turhalta. Rakennekynnet ovatkin palvelleet minua onnistuneesti jo vuosia ennen sairaslomalle päätymistä.

Kun tutun kosmetologin pöydälle oli ilmestynyt 1€ kynsilakkakori, kuvittelin olevani taivaassa tai tulevani huiputetuksi. ;) Kerrankin liian hyvää ollakseen totta olikin totta. Kotiutin viisi vähän käytettyä lakkaa, joista kaksi oli Dioria. Dioria - eurolla. Nyt kynsille pääsi Nirvana 704.

  
Todistusaineistoa... ;D


Olen nopea suttaaja lakkausten suhteen, mutta olin innokas saamaan tietää miltä luksuslakka tuntuu ja ihan sormenpäissä saakka. Pikkutyttönä kynsien lakkaus oli jotain erityistä ja sen jälkeen sormien heiluttelu sai uutta pontta lakasta. Oli ilo huomata, että Dior sai vanhan lumon takaisin.Pysyttelen yleensä pinkeissä ja punasissa, mutta ihana petrooli oli luvattoman ihana!


2 kommenttia:

  1. Onpa kauniin värinen lakka tää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) minulla hieman oudompi väri sormenkynsille, mutta kiva on kokeilla jotain uutta. Olikohan tämä lakka monen blogin must have joitakin vuosia sitten?:)

      Poista