tiistai 26. toukokuuta 2015

Luksusta hiuksille - Leonor Greyl öljyhoito hiuksille

Ostan harvoin normaalihintaisia tuotteita, sillä kaappini pursuavat hyvistä tarjouksista ( ainakin omasta mielestä ;)). Pitkä blondattu tukkani on kärsinyt jo vuosia värjäyskierteestä ja itkua purkkatukan takia on väännetty kerran sun toisenkin. Ostin jo vuosia sitten luksustuotteena pitämäni Leonor Greyl Huile palmen kun näin kampaajalla mitä se todella teki hiuksilleni.Olen käyttänyt sitä niin pikaisena hoitona kuin yön ylikin hiuksissani. Yleensä levitän öljyn hiuksiini aamupäivällä ja sutaisen sotkunutturan kun tiedän viettäväni päivän kotona. Pullossa oleva öljy sulaa vesihauteessa ja levitän sen nuukaillen ja tuoksusta nauttien hiuksiini. Tuoksu on se mistä nautin eniten. Toki lopputuloskin on hyvä. Luksuksen tunnekin on hyvin aito.
Pullon ulkonäkö jo itsessään viestii luksuksesta ja itsensä hemmottelusta. Lupailee hyvän olon hetkiä.  Katselin www.feelunique.comista, että tuote on vielä myynnissä vajaaseen 39€ hintaan. Itse kiinnitin pakkauksessa siihen huomiota, että inci lupasi 98% olevan öljyjä. Selkeämpää vastausta en paketista löytänyt. 
Löysin onneksi www.leonorgreyl-usa.comista incin.
**Cocos Nucifera (Coconut) Oil, **Sesamum Indicum Seed Oil, *Buxus Chinesis Seed Oil, **Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Parfum (Fragrance), **Schinziophyton Rautanenii Kernel Oil, **Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Limonene, Benzyl alcohol, Linalool, Citronellol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal
*Origin Natural **Certified BIO


Ostaisinko öljyä uudestaan? Tuoksun ja elämyksen takia kyllä. Uskoisin kuitenkin, että voisin löytää vastaavanlaista tuoksuelämystä sekä tehoja edullisemmiltakin merkeiltä ja vielä puhtaammalla incillä. 

Omistatko itse luksustuotteeksi määrittelemisiä tuotteita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti