torstai 21. toukokuuta 2015

NaturOli pyykinpesuaine- kevään lemppari!

Vielä toistaiseksi asuessani vanhempieni luona olen saanut tärkeän vastuuhenkilön roolin- vastaan pyykin pesusta. Pyykin pesu on aina ollut kivaa (outoa?!?) ja varsinkin nyt kun sitä saa tehdä omaan tahtiinsa ja pyykkiä pääsee kuivattelemaan narulle ulos. Sain myös toivomani "pyykkiämpärin". Ideana hyvinkin yksinkertainen, eli tiputan puhtaat pyykit suoraan koneesta vatiin, jonka kahvoista kantamalla ( lörpsöä muovia ja painuu kasaan ) vien kaiken pyykin kerralla sinne mhin ne ripustan.  Jo vuosia kannoin pyykkiä parissa erässä sylissäni tiputellen pikkupyykkiä lattialle...

NaturOli Extreme 18x Soap Nut Liquid Detergent Cleaner Unscented oli pitkään iHerbissä wishlistilläni ennenkuin uskalsin tilata. Oma pullo on kotona käyttämättömänä, mutta tämän kevään olen pääasiassa kaikki pyykit pessyt tällä aineella vanhempien luona. Uusi pullokin on jo hankittu. :)
Tuote on pienessä pumppupullossa todellisena 18x konsentraattina, josta voi pumpata 1-2 pumppausta per koneellinen. Likaisempia vaatteita olen pessyt kahdella pumppauksella. Pumppaan pesuaineen pyykkipalloon ja laitan sen normaalisti koneeseen pyykin kera. Pyykistä tulee ihanan pehmeää, puhdasta ja tuoksu on miellyttävän puhdasta. Hyvin helppoa ja vähillä kemikaaleilla. Hinta on vajaa 17€ ilman postikuluja.


Lupaukset vielä kopioituna ja hieman lyhenneltynä iHerbin sivuilta.
 • Anti-Fungal, Anti-Microbial
 • 99+% Botanical
 • Odor Removing
 • Dye & Fragrance Free
 • Nut Allergy Safe
 • Sulfate, NPE & Phosphate Free, Formaldehyde Free, Petro-Chemical Free, Chlorine Free
 • pH Neutral (6)
 • Vegan
 • No Animal Testing
Eliminates need for softeners & dryer sheets. Helps keep your washer clean!
Suggested Use
Laundry Use:  Medium HE Load - 1 pump (1/2 tsp.). Medium Standard Load - 2 pumps (1 tsp.)
Household Cleaning:  Dilute as desired for intended purpose
Other Ingredients
Pure saponin aqueous extract from 100% organic sapindus mukorossi, vegetable glycerin, olive leaf extract (olea europaea leaf extract); potassium sorbate & sodium benzoate as preservatives (food grade). Lähde


2 kommenttia:

 1. Luojalle kiitos että tulin tänne, toi on JUST mitä olen kaivannut, en vain ole kiireisenä saanut aikaiseksi googlailla. Toi menee nyt tilaukseen samantein. Shampoon ja hoitoaineen jo ehdein vaihtaa skin blossom eko-sarjaan ja ajatuksissa on ollut hankkia pyykkiaine. Jeei :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentistasi.
   Tosi kiva, että postauksesta oli hyötyä! Olen itse todella tykästynyt tähän kuten äitikin. Vaivatonta annostelua ja pehmeää pyykkiä eli todellista arjen unelmaa!:)

   Poista