sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kuntouttava ote kosmetiikalla...

Kuntoutusta on monenlaista. Yksi sopii toiselle ja toinen toiselle. Tärkeintä kun kuitenkin taitaa olla se, että niin raskasta kuin kuntoutuminen onkaan, niin välillä kyynelien ja hikipisaroiden välistä loistaa valoa...

Kuntoutusjaksolla lakkasin toisten kynsiä ja se on ollut myös itselle tapa tehdä edes vähän jotain. Niin sorminäppäryyttä kuin mieltä ylentävääkin. Se, että pysyykö lakka rajojen sisällä vai ei , ei ole tässä yhteydessä merkittävää. Tekeminen ja yrittäminen sen sijaan on...

Mielestäni glitteriä ei voi koskaan olla liikaa... 

Punaiset kynnet ja kiitettävä kerros glitteriä piristää aina päivää ja saa edes pienen naisellisuuden tunteen tähän muuten niin valjuun oloon.

Olen pyrkinyt myös huolehtimaan kasvoistani reilun viikon välein ja pidemmän kaavan mukaan. Kasvoja kuorin 2-3 kertaa viikossa, mutta tällöin yhdistän siihen myös entsyymikuorinnan ja savinaamion.
Kuorintana Dead Sea facial cream exfoliating
Entsyymikuorintana Ziajan Marine algae
Savinaamiona Oriflamen ikivanha Swedish caren Purifying mask


Hiuksia muhittelin useamman tunnin Avonin hiusnaamiolla ( joka taisi olla vanhuuttaan jo sitkeä), joka oli terästetty avojadoöljyllä.
Avon Repairing soy milk & macademia conditioning mask kuiville 
ja käsitellyille hiuksille + avokadoöljy


Vartalon ihoakuorin ihanalta Julija- kosmetologilta ostetulla itsetehdyllä kahvinporosaippualla ja sitten kunnon rasvaus myöskin ikivanhalla Oriflamen Milk&Honey vartalovoiteella.
Kahvinporosaippua
Oriflame Milk&Honey body lotion loputtomista varastoista


Kasvojen tehokkaan kosteutuksen hoidin iHerbistä hankitulla rakkaustuotteellani. Hintansa väärti. Innersence Harmonic Healing-öljy, joka käy niin hiuksille kuin vartalolle ja rauhoitti tulehtuneen ihoni viikossa.
Innersence Harmonic Healing oil, ihana rakkaustuote.

Itsensä hemmottelu ei ole suorittamista, vaan voimien keruuta ja itsestä huolehtimista. Ja toki tässä tapauksessa myös sitä kuntoutustakin...

Hemmotteletko itseäsi riittävän usein? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti