tiistai 23. joulukuuta 2014

Kauneustippani- YR Elixir 7.9 Youth Intensifying Serum

Jokin aika sitten Yves Rocherilla oli tarjous, että ensimmäisenä ostoskoriin lisättävä tuote olisi ilmainen. Tälläinen tarjous on vain tarkoitettu käytettäväksi... ;)

Pähkäilin pitkään uusien luomivärikvartettien parissa, mutta päädyin panostamaan ihonhoitoon meikkaamisen jäädessä nyt vähemmälle ja "huonon ihokauden" vain jatkuessa...

Seerumeita selaillessa (jotkut ihonhoitotuotteet eivät käyneet tarjoukseen) päädyin tilaamaan jo aiemminkin tutkiskelemani Elixir 7.9 Youth intensifying serumin, joka lupaa 7 kasvin ja 9 patentin tuotteen vaikuttavan mm. ikääntymiseen. Sen kerrotaan aktivoivan solujen energian tuottoa ja tätä kautta neljä kertaa enemmän nuorentavia proteiineja.


Tuloksissa luvataan ( vapaasti ja rajoitetusti suomennettuna), että :
Ensimmäisen päivän jälkeen iho on pehmeämpi, viikon kuluttua ihon kunto on parantunut ja energisemmän oloinen, kuukauden kuluttua iho on nuoremman oloinen.

INCI siitä kiinnostuneille


Itse olen huomannut ihon olevan sileämmän oloinen ja jotenkin tasaisemman värinen. Iho tuntuu myös seerumin levityksen jälkeen sileämmältä. Pullossa on pipetti, jolla on helppo levittää raikkaan vihreältä tuoksuvaa geelimäistä ja nopeasti imeytyvää tuotetta. Voisin kuvitella ostavani tuotetta ihan normaalitarjoushinnallakin 25,90€ (norm. 43,90€), jollei varastoni pullisteli jo entuudestaan.

Lähes tyhjä pussi.. ;)

Taustana toimii herkullinen ShaSha Bread Co Organic Buckwheat Snack Pineapple&Cocoa Nibs 170g pussi iHerbistä, jonka hinta on n. vajaa 5€. Ihana yhdistelmä rouheista purtavaa anaksen makeudella ja kaakaon täyteläisyydellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti