keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Korresia Strawberrynetistä

Korres on minulle vieraampi merkki. Lähinnä olen tutustunut sarjaan muiden blogien kautta. Ainakin Siamese Lipstick-blogista tunnisteella Korres löytyy mukavasti luettavaa ja sieltä sainkin innostuksen kokeilla sarjaa.

Vapaasti suomennettuna. Korres on kreikkalainen sarja, jonka juuret löytyvät Ateenan ensimmäisestä homeopaattisesta apteekista. Ensimmäisen tuotteen kerrotaan olleen aromaattinen yrttinen siirappi hunajan ja aniksen kera. Tänä päivänä tuotteita on yli 500.

Korresilla on neljä arvoa ( jälleen vapaasti suomennettuna)
- luonnosta kehitettyjä, huipputason aktiivi aineosia
- kliinisesti testattuja
- miellyttävä tuoksu
- järkevästi hinnoiteltu

Tuotteissa omaa silmää miellyttää tyylikkäät pahvipaketit kauniilla kuvituksella sekä tekstillä paketin sisällä, joka kertoo Korresin historiasta. Itse meikkipaketit ovat tummat ja valolle heijastavat. Tarkemmin katsottuna muovissa erottuu juonteita. Näitä paletteja kehtaa esitellä naistenhuoneessa!

Omaan ostoskoriini löysi tiensä 'Zea mays blush luminous finish/velvety texture' sävyssä 47 Orange brown. Tarjouskorissa oli kaksi poskipunaa alle 10€ hinnalla, joten toisen sai äiti.
Poskipuna tuntuu satiiniselta, hienoista kimallusta jää iholle. Kuitenkaan sävytys ei ole liian oranssinen, mutta ei myöskään ruskea. Juuri sopiva kevyeen meikkiin ja monitoimituotteena.


'Wild rose compact powder brightening/flawless finish' sävyssä wrp6 oli hieman tummempi kuin osasin odottaa. Puuterinen koostumus, jonka peittokykyä voi kerrostaa. Vieno tuoksu jää iholle ja pinta tuntuu sileälle. Ei liian pakkeloidun oloinen kuitenkaan. Koko kasvoille tuotetta en ole vielä kerinnyt kokeilemaan.

Viimeisenä löytönä oli vahvalla asennevärillä houkutteleva 56 eli Rasberry- sävyssä oleva huulikiilto. 'Antioxidant/long-wearing/intense colour liquid lipstick', jonka luvataan olevan mm. vesipohjainen ja pitkäkestoinen. Tuote oli kaikkea tätä. Mieleeni nousi termi kiiltopuna, mutta en sitten tiedä. Sutaisin väriä heti kädelle ja pigmenttiä jäi poispyyhkimisenkin jälkeen. Tuntu huulilla oli miellyttävä.

Voikun nyt tulisi jotain menoja, että voisi näitäkin kokeilla "ihan ihmisten ilmoilla"!;)

Mitä itse pidät Korresin tuotteista?

27.1.2015
Lisätty kuva sävyistä iholla...


Vasemmalta oikealle
Compact powder sävyssä wrp6
Blush sävyssä 47
Liquid lipstick sävyssä Rasberry
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti