torstai 25. syyskuuta 2014

Huulipunan armoilla...

Tänä kesänä olen elänyt jopa huulipunani varjossa. Kumma mieltymys aina kirkkaampiin väreihin on vallanut minut. Ehkäpä toivon huulipunani tuovan esille asenteeni - täältä tullaan elämä !

Lumenen Wild Rose Natural Lipstick sävyssä 01 sheer Kepeästi on helppo joka päivän puna. Ostin tämän vissiin plussa- kortilla tarjouksesta. Miellyttävä tuntu, helppo sävy, mutta hieman outo tuoksu. Marjamehu vahalla ?;) Piristää kasvoja hieman näkymättömämpänäkin päivänä. Helppo valinta !

Kun pääsin rakkaan poikaystäväni kuljettamana Kicksiin oli vain taivas rajana. Kohteliaana herrasmiehenä ( tai osaansa tyytyneenä)  hän jätti minut yksin shoppailemaan myyjätytön ystävällisellä avustuksella. Miten Kicksissä aina onkaan niin mukavat myyjät?  Kaiken muun lisäksi hankin mukaani uuden asennepunani. Jos vaaran lähestymistä ei tajua huulten väristä, niin jo on. Kicksin oman sarjan huulipuna Folklore chic on ihana oranssin pinkki. Paremmin en väriä osaa kuvata, katsoppa siis ystävällisesti kuvasta. Tuoksu on mielestäni hajuvesimäinen, levittyvyys hyvä, mutta väri on se ihanin asia tässä...

Uusimpana ja yllättävimpänä huulipunana nousee Yves Rocherin huulipuna sävyssä 22. En muista milloin olen näin kosteuttavan tuntuista huulipunaa levittänyt huulilleni. Väri jää hieman miedommaksi aivan kuin kyseessä olisi värillinen huulirasva. Mutta rakkautta tämäkin on. Tuoksua en osaa tarkemmin kuvata, mutta mielestäni miellyttävin tässä kolmikossa.

Jos haluat kokeilla hieman lisää väriä huulillesi, niin suosittelisin ehdottomasti Yves Rocherin huulipunaa. Hintakin on vain 5,90€. Positiivisena asiana parabeenittomuus sekä ravitseva seesamöljy ( Yves Rocherin nettisivuilta löytyy tarkemmat tiedot )

Ohessa kuvat tuotteista, kuvien laatu on vahvasti minua.
Kirkkammassa valossa...

Kolmen suora- Lumene, Kicks, YR

...ja hämärämmässä.



Seuraavana harmaana hetkenä kokeile huulipunaa, ehkäpä maailma hymyilisi sinulle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti