tiistai 30. syyskuuta 2014

Omat meikit käyttöön...

Olen kosmetiikkaholisti. Oikeasti.

Omistan paljon kosmetiikkaa, josta käytän vain murto-osaa. En pahemmin lahjoittele tuotteita pois vaan käytään suhteellisen uskollisesti samoja tuotteita joko loppuun tai vaihdan tylsistyttyä. Löysin YouTubesta loistavan idean - shoppaile omista varastoista ja näin lisäät vähemmän käytettyjen tuotteiden käyttöä. Ja tietenkin maksimoit koko kokoelmasi käyttöä.

Crystalis007 How I shop my stash for the week videolla oli hyvä esimerkki ideasta. Ilmeisesti täysin kosmetiikalle omistetussa huoneessa oli pöydällä kori, johon hän keräsi tuotteet, joita aikoo seuraavan viikon aikana käyttää. Kuola valui hänen kokoelmiaan katsellessa. Koriin siirtyi meikkivoiteista kynsilakkoihin saakka tuotteita.

Olen itse ajatellut etten viitsi uusiin tuotteisiin koskea, ennen kuin otan sen aktiivikäyttöön, mutta sitä päivää saa kyllä odotella aika pitkään. Ehkäpä se onkin hieman vanhentunut ajatus?

Voisin harkita kori-ideaa. Voisin valita joka viikolla tuotteet joita käyttäisin aktiivisemmin ja nauttisin niistä todella. Ehkäpä löytäisin myös sitä kautta edes muutaman tuotteen, jonka käyttämisestä en nauti ja voisin ne sitten siirtää eteenpäin.

Ideaa on kehiteltävä... Innostuitko sinä ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti