lauantai 13. syyskuuta 2014

Kuorimattomuuden kirot...

En ole kuorinut kroppaani pitkään aikaan. Minun mittapuullani se on noin parisen viikkoa. Ja normaalisti kuorin vartaloni ainakin kerran viikossa ja kasvot kahdesti.

Tällä hetkellä mukanani ei ole vartalokuorintaa, mutta.. Pääsen lähelle sokerivarastoja. ;D Tajusin tämän onnellisen asian eilen. Ja hihkuin ilosta!

Olen tehnyt kuorintoja kahvinporoista/ sokerista/ suolasta yhdistettynä öljyyn. Nyt kun pitää varoa huonon liikkumisen takia lattioiden liukkautta aion yhdistää sokerin suihkugeeliin jossain muovikupissa ja kuoria ihoni oikein kunnolla! Enää on edessä huomaamaton sokerinlainausreissu..

Vinkkinä vihjaan, että tehottomat kuorinnat saavat uutta potkua itseensä pienellä tuunauksella; lisää käyttäessäsi hieman lisätekstuuria sokerilla/ suolalla/ kahvinporolla miksaillessasi. Ja huonompi tuote on pian parempi. Välttää roskiksen ja säästät!!!Noniin, ohessa jälleen laadukkaat kuvat teimpä ite projektistani. Muovikupissa sekoitin sokerin joukkoon lähes täyden näytepussin ikivanhaa suihkugeeliä. Sekoittelin hammastikulla koostumuksen puuromaiseksi, makuasia sekin. Suihkussa hinkkasin innolla ja sen jälkeen rasvan lotraus reilulla kädellä. Onni on pienet asiat!

Lopputulos oli loistava ja erittäin edullinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti