torstai 11. syyskuuta 2014

Kosteuttava kaveri!

Kosteuttavat naamiot ovat lemppareitani. Varsinkin ne, joita ei tarvitse pestä pois vaan tekevät taikojaan imeytyessään yöaikaan rutikuivaan pintakuivaan sekaihooni. Pyrin suosimaan naamioita, jotka vain pyyhitään vaikutusajan täytyttyä ( tissue of )sillä ne ovat halvimmasta päästä (riippuu toki tuotteesta) kaunistavaa ja pitkänlinjan tuloksia antavaa kasvohoitoa...

Yksi aika uusi suosikkini, joka on majaillut aika pitkään kaapeissani korkkaamattomana on Elizabeth Ardenin Hydrating Mask 100ml koossa. Muistaakseni olen tilannut tämän Strawberrynet.comista muutama vuosi sitten. Sama tuote sieltä löytyy edelleen hintaan 14.50€. Strawberrynetistä tilaaminen on hieman sitten addiktoivaa... Mutta helppoa. Suosittelen pitämään kulut alle 22€, jotta välttyy tullilta. Postimaksujahan ei tule ja ainakin viimeksi tullin muistaessa ( siitä on aikaa, en tiedä nykyisin...) Strawberrynet korvasi ne minulle kuittia vastaan.
               
Muut sommittelevat kuviansa kukkasten kera, 
minä pehmustan villasukilla... :)


Olen käyttänyt naamiota kasvoöljyn päälle iltaisin kuureina eli useamman illan peräkkäin. Varsinkin kesäisin naamion hieman viilentävä tunne tuntuu hyvälle. Vaikea kuvitella kuinka hyvälle se voisi tuntuakaan kuuman rannalla vietetyn päivän jälkeen... Nukun naamio naamassa ilahduttaen mahdollisia yökköjä kulloisestakin asuinpaikastani riippuen.
Koostumus on hieman nahkea ja tuote jättää kasvoille selkeästi valkoisen pinnan riippuen toki siitä paljonko kasvoille ja dekolteelle ( muista myös tämän alueen hoito!) lutraat. Incissä, jonka lukemista en vielä kovin hyvin hallitse on mainittu kiivin , kurkun ym. uutteet. Kolmantena incissä on magnesium aluminum silicate, joka vapaasti suomennettuna on joko luonnosta tai keinotekoisesti muodostettu kosmeettisen tuotteen koostumukseen vaikuttava aine kuten valkoinen savi. Ideana on tehdä tuotteen koostumus paksummaksi sen kyetessä imemään itseensä runsaasti nesteitä sekä ylellisemmän tuntuiseksi.
Tihrustamalla tavattava...


Pidän naamiosta ja sen tuomasta raikkaasta tunteesta. Kosteustehoja voisi toki olla enemmänkin, mutta yhdistän tuotteen usein öljyyn tai perinteiseen yövoiteeseen. Tuskimpa ostan uudestaan, sillä kaapissani majailee monia muita malttamattomia jo käyttöään innokkaasti odottelevia naamioita. Uskoisin tuotteen olevan erityisen näppäri auringon punoittamille kasvoille. Eli etelän reissuja odotellessa... ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti