sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Esittelyssä sairaalapakkia... Joka ei riitä... ;)

Nautin eri öljyjen, voiteiden, hiustuotteiden, hajuvesien jne kanssa läträämisestä. Mitä enemmän, sitä parempi. Ja mitä erilaisempia, niin sen kivempaa. En siis tarvitse viihdytyksekseni sen kummempaa kuin pussillisen ( pienikin käy, mutta suurempi on toki kauniimpaa) kosmetiikkaa...

Olen pidemmän aikaa kerännyt kosmetiikkanäytteitä sekä säilyttänyt hyviä, pieniä ja jo työnsä tehneitä pulloja uusiokäyttöä varten. Hyvä varastoni on tietenkin kotonani, mutta onneksi sain kasaan ihan kivan saaliin myös vanhempieni luota.

                                          Osa kasatusta saaliistani...ei photoshoppia purnukoille ;)

Muutaman vinkin haluaisin jakaa. Mm. Kasvovesilaput ovat äärimmäisen näppäriä ja myös tässä tapauksessa tehokkaita. Omani ovat hyvin kärsineessä purkissa ja nimeltään Desert Essence Natural Tea Tree Oil Facial Cleansing Pads Original. Näitä lappuja olen käyttänyt niin kasvoille, kaulalle kuin jatkuvasta nihkeydestä punoittaviin nivusiini. Huonommassa kunnossa ollessani hoidin iltapyyhkäisyt myös kainaloihin etc näillä lapuilla laitojen sisällä maatessa.

Hyvällä pesukukalla saa huonostakin suihkugeelistä parempaa sekä ehdottomasti itsensä hoitamisessa ja hellimisessä on kyseessä toimintaterapiasta! Omani on EcoToolsinkierrätyskuidusta valmistama.

Pussinaamiot ovat vertaansa vailla. Mm.H&M: stä löytyy laaja valikoima, omani olen tilannut jostain Avonin jaksosta. Pieni reikä pussin nurkkaan ja naamiosta saa useamman käyttökerran. Itse yritän metsästää kasvoille jätettävää naamiota, sillä silloin iltaisin vaikka kuurina laitettuna se toimisi hyvänä kosteusboostauksena.

Kuvassa yksi kärsineimmistä on Indigo Wild Wee Rub Lullaby Lavender salva, josta erikseen postaus jatkossa. Tämä laventelilta tuoksuva voide rauhoittaa, kosteuttaa ja on myös yksi monitoimituote ja monen tilanteen pelastaja. Jalkovoide, käsivoide, kasvovoide, huulivoide, haavavoide jne. Tuoksu on ihana !

Suihkumyssy, kampa, pampulat, peili ovat myös vertaansa vailla silloin kun pienikin on kaunista... !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti