sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Acuren castile soap- ihana yleistuote!

Acure Organics Argan Oil Castile Soap, Peppermint, 473ml on ollut jokapäiväisessä käytössä saapumisestaan alkaen. Se kertoo jo varmaan aika lailla kaiken tuotteesta?:)

Castile soap eli kasviöljypohjainen saippua on saanut nimensä Espanjan Castile nimisestä alueesta. Perinteisesti saippua on tehty oliiviöljystä, mutta nimitystä käytetään mistä tahansa kasvisöljypohjaisesta kovasta ja valkoisesta saippuasta.Lähde

Tunnetuin 'castile soap' taitaa olla Dr Bronner''s magic soap, jonka sivuille tutustuessa voi nauttia saippuan tarinasta ja sen yhteiskuntaa koskevista ajatuksista, joista osa on kirjoitettu pullon kylkeen.

Netissä löytyy paljon eri käyttötarkoitus- ja laimennusohjeita. os.care2.com sivuilta löytyy 12 eri tapaa käyttää 'castile soappia'. Käyttötarkoituksia on varmasti olemassa vielä rutkasti enemmän ja kokeilu on kivaa kun kyseessä on luonnollinen sekä myrkytön tuote.

Acuren saippuapullo

iHerbin sivuilta kopioituna ja lyhenneltynä. 
Description
  • For Your Skin, For The Planet
  • Peppermint, Argan Oil, Castile Soap. Made with Organic Coconut, Sunflower & Argan Oils
  • Paraben Free, Sulfate Free, Cruelty Free, Gluten Free
  • Vegan
  • Certified Organic by QAI

Suggested Use
I'm all castile... without the nonsense. Unlike all those other lazy soaps, use me daily in the shower as a body wash, as a bubble bath, or to brush your teeth, wash your hair, do your laundry, clean the tub, clean your dog, clean your floors, do your dishes, do your homework, eat your vegetables, go jogging for you, write thank you notes for you, clean the gutters, as a therapist (I'm a great listener), someone to go to the movies with, or a road trip companion.
Other Ingredients
Water, saponified oils of organic coconut, organic sunflower, organic castor & organic argan, potassium hydroxide*, peppermint essential oil
*No potassium hydroxide left after saponifying oils into soap and glycerin


Huono kuva, kts yst yllä oleva teksti.:)

Otin saippuaa mukaan kuntoutusreissulle pienessä pumppupullossa. Kolmen viikon reissun jälkeen tuotetta oli jäljellä n. desin kokoisessa plo:ssa vielä yli puolet. Pesin kasvojani ja hampaitani saippualla aamuväsymyksessä. Erityisen hikisen päivän jälkeen käytin suihkugeelinä suihkussa ja tunsin todellista puhtautta. :) Laitoin saippuaa myös vedellä lantraten vaatetahroihin, jos pyykinpesumahdollisuutta ei ollut heti. Pesimpä myös siveltimeni saippuavedessä ja lopputulos oli hyvä. Olen jo tilannut lisää ja jatkossa kuljettelen tätä ehdottomasti mukana!


Onko sinulla kokemusta 'castile soapista'? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti