keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kesän kuultamaa...

En ole mitenkään erityisen huomaamaton ihminen. En myöskään puhu hiljaa, harrasta värittömiä asioita tai huomaamatonta 'no make-up' -meikkiä...

Rakastan värejä sekä glitteriä ja hohtoa. Puhumattakaan eläinprinteistä. Ikävä kyllä moni ei jaa samaa intoa kanssani. Harmi, mutta kestän sen kuin blondi !

Viime keväänä tutustuin Youtuben kautta Physicians formulas shimmer strips sävyssä Waikiki Strip/ Peachy Glow Bronzeriin. Paletin takana kerrotaan kyseisen tuotteen olevan Custom Bronzer, Blush & Eye Shadow. Todellinen monitoimipaletti!

Olen kyseisen paletin kanssa reissannut, mutta mitä tärkeintä - se on tärkeä osa jokapäiväistä "olen hehkeä ja levännyt"-lookin tekoa. Käytän välillä sävyjä luomiväreinä, mutta aina, siis AINA sivelen paletin tummimpia sävyjä poskipäiden alapuolelle imitoidakseni hieman klommoposkisuutta. Taas paletin kahta ylintä sävyä käytän poskiluun päällä korostuksena. Ylintä pinkkiä sävyä käytän kulmaluun alla. Myös silmän sisänurkkaan pinkki on loistava valinta valoa tuomaan.

Mielestäni laatu on todella hyvää. Sanoisin loistavaa, ellen kokisi pientä puuterisuutta luomiväreinä käyttäessäni. Poskilla sekä varjostuksissa tuote on loistava. Harvemmin mikään tuote pysyy vakiona meikkipussissani useampaa kuukautta peräjälkeen.

Huonona (?) puolena on tuotteen ah niin ihana hohto. Huomaamatonta meikkiä en osaa tuotteella taiteilla, mutta empä ole yrittänytkään.
Itse olen tuotteeni tilannut iHerbistä, josta tarkistaessani löysin yhteensä kuusi eri sävyistä palettia reilun 12 dollarin hintaan. Osa paleteista oli vaaleampia, muutama selkeästi myös kylmemmän. Riviera strip/ sand bronzer voisi olla osuva syksyyn... Mutta vielä toistaiseksi ollaan kesän
tunnelmissa... ;)

Skin deepin datan mukaan tuote on tasoa 5, kun tason 3-6 tuotteilla on moderate hazard. Siinä ja siinä rajoilla innostunko tuotetta enää uudestaan ostamaa... Aiheesta lisää toisella kertaa...


Jos haluat tilata iHerbistä saat ensikertalaisena alennusta 5-10 dollaria koodilla SIH399 riippuen ostostesi loppusummasta. Huomioithan tullirajan n. 35€, valitse halvempi postitus 4 dollaria ( huom. postimaksu pitää myös sisältyä vajaaseen 35€:oon) ja tilaa alle ~1800g: lla. Hyödyn tilauksestasi pienellä alennuksella, josta olen kiitollinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti