sunnuntai 24. elokuuta 2014

Pulleana telttailemaan ?

Meinasin tehdä eilen sen virheen, mitä postimyyntiluettelot, kauppojen hyllyt sekä myös oma vaatekaappini tyrkyttää - pukeutua telttaan !

Jos jotain olen pulleiden vuosieni aikana oppinut niin sen, että pukeutumisella voi lisätä varteensa kiloja. Ja reilusti. Toki muotojaan voi häivyttää pukeutumísella, mutta itse tähtäisin nykyään muotojen korostamiseen. Ja ylpeään sellaiseen !

Kerroin ah niin ihanasta polka dot - mekostani. Sitä en tajunnut ennenkuin baari- pukeutumista suunnitellessani ja asukokonaisuutta esitellessäni, että näyttäisin mekossani muhkealta. Suuremmalta, kuten misteri taisi sanoakin. Ja minä kun ajattelin olla trendikäs... Täytyy myöntää, että kun katsoin asuani peilistä totesin miehen olevan oikeassa. Näytin tantalta.

Kun muistelen pukeutumisneuvojan vierailua, kehoitti hän käyttämään vyötä vyötäröni leveimmällä kohdalla. Vyötä oli mahdollista käyttää niin paidan päällä kuin esimerkiksi villatakinkin päällä. Viimeistä vierastin. Totta puhuen taidan vierastaa vain vöitä. Aivan kapealla vyöllä verrattuna leveään vyöhön sai täysin erilaisen efektin. Tähän asiaan pitää jatkossa paneutua.

Mekossa muhkeuteni taustalla oli rinnoista alaspäin roikkuva pilkullinen mekko ilman muotoja päätyen legginsien verhoamiin sääriin. Ja toki legginssitkin katkesivat polven alle katkaisten linjan. Huh.

Vaihdoin vaatteita. Musta kynähame yhdistettynä legginsseihin ( kätevät hameiden kanssa pyörätuolissa istuessa) yhdistettynä vyötäröä myötäilevään paitaan, jossa oli kaunis hieman putousmainen paljetti kaula-aukko katseen kiinnittäjänä. Olin tyytyväinen, muodokas ja näytin sen.

En aio kuitenkaan luovuttaa pilkkujeni kanssa. Otan uusintamatsin. Sillä kertaa kuitenkin sukkahousujen, teräväkärkisten ( pidentää jalkalinjaa, mutta mielestäni myös terävöittää muuten pyöreitä muotoja) sirojen korkokenkien kanssa ja ohuen mustan vyön kanssa vyötäröllä. Katsotaan sitten saanko kurvini kunniaan.

Ole muhkea, mutta älä kätke sitä telttaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti