perjantai 29. elokuuta 2014

Tämän ottaisin !

Sähköpostiin oli putkahtanut Zizzin kanta-asiakas postia. Monia arjen tuotteita, jopa työvaatteita ja suosikkeja olen onnistunut löytämään Zizzistä ja kanta-asiakasohjelma ja -illat ovat onnistuneita. Ompa pikkumustakin pienennetty aletangolta minulle sopivammaksi pienemmän koon puuttuessa... Loistavaa palvelua siis!

En haluaisi uskoa, että kurvikkaampius tarkoittaa rajoittunutta vaatevalikoimaa tai pienempää mahdollisuutta tuoda omaa persoonaansa esille. Kauneus on katsojan silmissä, mutta tässä viisaudessa unohdetaan se, että kauneus ja kauniit vaatteet, kengät, korut jne pitäisi olla meitä itseämme varten. Rakkaudella meille itsellemme.Kanta-asiakastararjous Zizziltä, mulle kelpais ;)


Olin ottamassa tänään asennegeelilakkauksia varpaankynsiini sairaalareissua varten. En halua kenenkään sairaalassa ajattelevan kohottaessaan peittoani hoitaakseen tai tutkiakseen minua, että en huolehtisi itsestäni tai rakastaisi itseäni. Minussa on paljon virheitä, kuten meissä kaikissa, mutta yritän pitää virheistäni mahdollisimman hyvää huolta... Virheettömyys on hyvin tylsää ja persoonatonta. Ja eikös ne ole juuri ne virheet, jotka kaikessa ärsyttävyydessään tekee meistä lopulta juuri niin rakastettavia ? Ainakin itse haluaisin ajatella niin...

Asennegeelilakkaukseni, samaa sävyä kuin kinesioteippinikin...;)


Olin tänään ihanalla kosmetologilla, joka ikävä kyllä jatkoa ajatellen kun palaan omaan kotiini on liian kaukana. Mutta saampahan aihetta käydä vanhempieni luona enemmän. Julija on taitava käsistään ja tekee työnsä kauniilla lopputuloksella. Hänen hoitolansa sijaitsee Turun Portsassa ja aikojen sumpliminen ei ole ollut mikään ongelma. Suosittelen lämpimästi!

Olen aina ajatellut ja pitänyt itsestään selvyytenä, että kasvohoidon jälkeen kuuluu näyttää punakalle, väsyneelle ja noh ronkitulle. Julija teki puhdistuksen ultraäänilaitteella,  jonka jälkeen iho on todella kirkas. Saman hoidon otin aiemminkin ja sen jälkeen kasvojeni näppyläisyys selkeästi rauhottui. Mekaanista puhdistusta ei siis tehty. Kasvonaamion aikana sain rentoututtavan käsihieronnan ja olin lähellä taivasta.
Keskustellessamme sain ahaa-elämyksen. Julija on vironvenäläinen, joten hänen käsityksensä itsensä hoitamisesta, kauniista asioista jne on vielä edistyksellisempää kuin " meidän harmaiden suomalaisten". Juttelimme sukista (!) ja hän toi esille, että käyttäessämme omasta mielestämme kauniita sukkia (Virossa on kauppaketju nimeltä Sokisahtel, jossa myydään erilaisia sukkia, sukkahousuja jne.) se jo tuo pelkästään olemukseemme asennetta. Sivuutimme keskustelussamme myös alusvaatteita. Lähinnä taipumusta pukeutua mamma-alkkareihin kauniiden alushousujen tai jopa stringien sijasta. Jäin kyllä miettimään asiaa. Olen liian ihastunut mammahousuihini tai raitaisiin eläinteemallisiin pikkareihini. Voisiko tässä asiassa ottaa oppia rotunaisilta ?
  


Miten sinä? Käytätkö parsittuja sekaparisukkia ja niitä kulahtaneimpia, mutta mukavimpia alushousuja?;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti