keskiviikko 20. elokuuta 2014

Zizzin syksyn uutuudet...

Kuten olette varmasti jo ymmärtäneet, olen pullea. Toiset sanovat lihava, joku teoreetikko käyttää termiä sairaalloisen ylipainoinen. Itse käytän mieluummin sanoja muodokas, naisellinen, kurvikas, persevä jne.

Samalla toistetusti mitattuna rasvaprosenttini on alle 30. Katsoo asiaa miltä kantilta tahansa, niin vaatekokoni on 44-52. Jos haluan jakun napit kiinni on koko lähempänä 50: tä kuin 40:ntä. Hyvin stretsaavissa housuissa saan ylleni koon 44 housut. Hyvällä tuurilla.

Kuten olen jo aiemmin maininnut, niin olen Zizzin vakiasiakas. Mielestäni sallittua on pukea makunsa mukaan valitsemansa vaatteet koostaan huolimatta. Itse nautin räiskyvistä väreistä, eläinkuvioista, naisellisista vaatteista. Sähköpostiini oli saapunut Zizzin syksyn lehti...

Aah mitä ihanuutta..
Jo heti ensi aukeamalla pantterikuvioinen paita ja maastokuosinen hame. Ehkä tätä yhdistelmää en käyttäisi vaan yhdistäisin ne erikseen. Esim. Pantterikuvioinen paita farkkulegginseihin ja saappaisiin ohuen mustan villatakin kanssa. Maastokuosinen hame taas opettajatarkenkiin( nyöritetyt nilkkurit ), sukkiksiin ja mustaan pooloon. Ja kyllä, myös lihavat voivat käyttää pooloa.

Aukeamalla 10-11 ihastuin kenkiin, mustaan pitsihameeseen ja toki eläinkuosiseen paitaan. Olisiko liian aikaista toivoa, että joskus tulisin haudatuksi esim. Pantterikuvioisessa sifonkipaidassa, edustavissa farkuissa, korkeissa koroissa ja punaisissa huulissa ja kynsissä ? ;)

Sivulla 14 on ihanat pantterikuosiset korot, mutta vieläkin ihanemmat kiiltävät legginsit. S.15 mustavalkoruutuiset kengät motivoivat entisestään kävelyn opetteluun. Muut tähtäävät matkaan, minä korkoihin..

Sivulla 21 on naisellisen näköinen takki. Harmaa yhdistettynä mustiin hihoihin ja sivummalla oleva vetoketju.  Jo viime talven takkini oli Zizziltä, kestävyys hyvä. Tyylikkääksi useampaan otteesen haukuttu... Miten voisin perustella uuden takin hankinnan itselleni ?

Huh, onneksi vain 24 sivua. Se ikävä puoli tässä osittaisessa pyörätuolielämässä on, että tämä häiritsee rakkainta harrastustani - shoppailua. Toki myös paljoa muutakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti