torstai 28. elokuuta 2014

Hifistellympi "pikameikki"

Minulla on kolme versiota laittautumisen suhteen - luomu, pikameikki tai täysi lasti meikkiä. Viimeisin on suosikkini. Harmittavan huonosti se vain soveltuu jumppavaatteiden kera kun matkustat invataksissa pyörätuolilla viikon kohokohtaan eli fysioterapiaan...

Luomu on vakioversio nykyään. Eli ei mitään. Toki kulmat pitää olla siistitty, tukka kammattu ja päivävoide kasvoilla. Sekä tietenkin hajuvesi. Luomu on ollut myös vastaus viikonloppuihin tai vapaapäiviin aiemmin. Kauppareissutkin sujuvat luomusti ellei mitään erityisempää ole ollut luvassa.

Pikameikki sisältää pohjan BB- voiteella, puuterin, aurinkopuuterivarjostukset, hohdon Physicians formula paletista, poskipunan, kulmat sekä vaaleaa kulmaluulle ja mahdollisesti silmän sisänurkkaan. Ja tietysti peitevärin tummille silmänalusille. Ja hajuveden.

Kunnon lasti meikkiä sisältää kaiken edellä mainitun sekä kunnon vähintään kolmen luomivärin silmämeikin, tummat rajaukset ja mieluusti näyttävät hämähäkkiripset. Ja tietysti kaiken muun kikkailun minkä keksin/ haluan tehdä.

Mutta, tänäänpä keksin hifistellä viikon kohokohtaani eli fysioterapiaa varten hieman enemmän...Ohessa osa luottotuotteistani. Olen keksinyt hyvän pohjan, joka tuo lähinnä kuulautta, mutta ei niinkään peittoa - yhdistän Lorealin Nude Magique BB-voiteen sävyssä light ikivanhaan ( mutta edelleen toimivaan) Oriflamen Natural Glow tinted selftan face: een. Sekoitan voiteet keskenään ja levitän kasvoille huolehtien kaulan rantuttomuudesta, sekä siitä ettei hiusrajaan, kulmiin tms jää liikaa voidetta. Tummiin silminalusiin käytän Joe Blascon Ruddy ultra fair 4 meikkivoidetta, joka on aavistuksen liian tumma, mutta yritetään käyttää. Päälle laitan Elf Mineral eye brighteneria, joka on yksinään silmänalusille liian kevyt, mutta loistava yhdistettynä toiseen peittävään tuotteeseen. Puuterina käytin Everyday mineralsin Sunlight Finishing Dustia, joka on mielestäni keveydellään sopiva tuote "kevyempään" meikkiin.

Kasvot " lämmitän" Couleur caramelin aurinko-/maaputerilla sävyssä 204 eli Terre caramel ( Couleur caramelin sävynumerot tuottavat minulle päänvaivaa, voi olla myös sävy 151 tai A01, sellaisetkin numerot löytyvät pahvipaketin takaa). Hohtoa ja glitteriä tuon kasvoille Physicians formulan shimmer strips Waikiki strips:llä tummimmilla varjostaen ja vaaleimpia poskipäille levittäen. Poskipunaksi taputtelen Elfin ihanaa All Over Color Stickiä sävyssä Pink Lemonade hymyillyn leveästi.

Kulmat muotoilen Lumenen kulmakynällä nro 3 eli Blond, joka on äärimmäisen hyvä kulmakynä niin väriltään kuin koostumukseltaankin. Silmän sisänurkkaan käytän valoa tuomaan Rimmelin Scandaleyes eye shadow stick:iä sävyssä 002 eli Bulletproof beige. Olen aiemmin saanut Liv boksissa saman sarjan kynän lilana ja ihastuin paksuun, voidemaiseen koostumukseen, jota voi myös sormin työstää ja kesto on hyvää ainakin rajauksena käytettäessä/silmän sisänurkassa.

Huulille valikoitui tarjouslaarin tuotteet - Lumenen Wild Rose Lipliner sävyssä 11 ja Lumenen Rasberry Miracle Lipstick sävyssä 05 eli Vadelmia. Huulikombon hinnaksi jäi yhteensä 8€.

Ripsissä kolmisen kerrosta Yves Rocherin Lash Plumping mascaraa, joka oli tänään ensimmäistä kertaa käytössä. Luotan massan paksunemiseen käytön myötä...

Oliko tulos näin monen tuotteen arvoista ?  Ehkä ei, mutta hauskaa oli ja se on pääasia !;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti